Google maps, Halmstad
Google maps, Halmstad

Helgprognos för Halmstad vecka 41

Helgen i Halmstad kommer att bjuda på varierande väderförhållanden. Fredagen blir blåsig och regnig med kraftigt regn, medan lördagen blir soligare och något lugnare. Söndagen blir fortsatt blåsig, men med mindre regn och delvis molnigt. Så se till att vara förberedd på olika väderlekar och njut av helgen i Halmstad!


Fredag 13/10
16°
Regn: 6.4 mm
Vind: 11.3 m/s
Lördag 14/10
14°
Regn: 4.9 mm
Vind: 10.6 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 3.8 mm
Vind: 11 m/s

Fredag den 13:e oktober bjuder på blåsigt och regnigt väder i Halmstad. Vindstyrkan ligger på 11.3 m/s och regnmängden uppgår till 6.4 mm. Dessutom kan vi förvänta oss kraftigt regn under dagen. Temperaturen når upp till 16 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut!

På lördag den 14:e oktober blir det något lugnare väder i Halmstad. Vindstyrkan minskar till 10.6 m/s och regnmängden sjunker till 4.9 mm. Dessutom kommer solen titta fram och ge oss en härlig dag. Temperaturen når upp till 14 grader, så passa på att njuta av det soliga vädret och ta en promenad i naturen!

Söndagen den 15:e oktober bjuder på fortsatt blåsigt väder i Halmstad. Vindstyrkan ligger på 11 m/s och regnmängden minskar till 3.8 mm. Vi kan förvänta oss en blandning av sol och moln under dagen. Temperaturen når upp till 11 grader, så klä dig varmt och njut av en härlig höstdag!

Det ser ut som att helgen i Halmstad kommer att bjuda på varierande väderförhållanden. Fredagen blir blåsig och regnig med kraftigt regn, medan lördagen blir soligare och något lugnare. Söndagen blir fortsatt blåsig, men med mindre regn och delvis molnigt. Så se till att vara förberedd på olika väderlekar och njut av helgen i Halmstad!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!