Google maps, Malmö
Google maps, Malmö

Helgprognos för Malmö vecka 42

Helgen i Malmö kommer att vara blåsig och regnig på fredagen och lördagen, men lugnare och soligare på söndagen. Temperaturen kommer att vara relativt låg under hela helgen, så se till att klä dig varmt och ta med regnkläder om du ska ut.


Fredag 20/10
Regn: 5.2 mm
Vind: 14.9 m/s
Lördag 21/10
11°
Regn: 12.5 mm
Vind: 15.3 m/s
Söndag 22/10
14°
Regn: 0 mm
Vind: 3.9 m/s

Fredag 20/10 bjuder på blåsigt och regnigt väder i Malmö. Vindstyrkan ligger på 14.9 m/s och det förväntas falla 5.2 mm regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 5 grader och det kommer även att vara lätt regn. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 21/10 blir det fortsatt blåsigt i Malmö med en vindstyrka på 15.3 m/s. Det förväntas även mer regn under dagen, med en nederbördsmängd på 12.5 mm. Temperaturen kommer att ligga på 11 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att klä dig varmt och ta med regnkläder om du ska ut på äventyr!

Söndag 22/10 blir det en lugnare dag i Malmö med en vindstyrka på 3.9 m/s. Det förväntas ingen nederbörd under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen kommer att stiga till 14 grader och det kommer att vara soligt med delvis moln. Perfekt väder för en promenad eller en fika utomhus!

Så sammanfattningsvis blir helgen i Malmö blåsig och regnig på fredagen, fortsatt blåsig och regnig på lördagen, och sedan lugnare och soligare på söndagen. Så se till att vara förberedd på väderomslag och njut av helgen i Malmö!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!