Här är svenska kändisarna som har OnlyFans: "Suger och filmar"

OnlyFans har under de senaste åren fått en enorm global spridning. Idag har det även blivit vanligt i Sverige – bland annat hos våra svenska kändisar. Nyheter24 listar de som valt att lägg ut explicit innehåll på appen.


Puma Swede 

Den före detta porrstjärnan Johanna Jussiniemi, 46, även känd som Puma Swede är antagligen landets mest kända porrstjärna. Idag har hon lagt stiletterna på hyllan och satsar istället helt på entreprenörskap - och OnlyFans (där hon ser ut att vara omåttligt populär). 

Puma. Bildkälla: OnlyFans.com

Sandra Reiche

Sandra Reiche började sin resa in till OnlyFans på Instagram där hon går under namnet 6packsandra. Där följs hon idag av omkring 130 000 människor. Men det dröjde inte länge förrän Sandra tog steget att hoppa över till OnlyFans där hon publicerar både videos och bilder. 

Sandra Reiche. Bildkälla: OnlyFans.com

Paow

En svensk kändis som sannerligen blivit landets ansikte utåt för Onlyfans är Paulina "Paow" Danielsson. Paow har medverkat i en rad dokusåpor samt bloggat sedan hon var 14 år gammal. Men under en resa tillsammans med dåvarande vännen Josefin Ottosson fick hon inspiration till att skaffa ett OnlyFans-konto. 

Där lägger Paow upp allt ifrån lättklädda bilder till klipp där hon har sex med sin pojkvän. Och ja, klirr i kassan, det har det gett. 

Som mest håvade hon in över 400 000 under en månad. 

– Man gnetar ju på med sina sociala medier och får vadå, ja men en vanlig lön en månad. Sedan berättade min kompis Jossan att hon skaffat OnlyFans och hade då i början tjänat 30 000 på en vecka. Då kände jag att nej men nu testar jag detta, berättade hon i Sanning & Konsekvens.

Paow. Bildkälla: OnlyFans

Hon berättar att man med en vanlig prenumeration får tillgång till lite lättklädda bilder men att man även kan betala extra och då få tillgång till lite mer explicit material.

Paow tjänar flera hundratusen på sin OnlyFans. Bildkälla: kattpaow/Instagram

– Men vad är då... ja men typ det grövsta. Har du sex där?

 – Ja det finns både en video där jag suger av en kille samt där man typ... ja men man filmar väl i typ 30 sekunder från sidan när man har sex.

Josefine Ottosson

Josefin Ottosson var den som inspirerade Paow till att skaffa OnlyFans. Detta då hon själv har haft det i flera år. Josefin har flertalet gånger pratat om den saftiga lönen hon håvar in varje månad på sin OnlyFans.

– Jag tjänar omkring 250 000 kronor i månaden och har legat stabilt på det sedan förra året, berättar hon i en video. 

– Det har gått ned med typ 100 000 från det jag tjänade i början då det stegrade till en skyhög summa.. 

Josefin har gjort en rad samarbeten då hon bland annat filmat explicita videos. 

Josefin Ottosson. Bildkälla: OnlyFans.com

Linda Skugge

Det är under de senaste veckorna som det riktats väldigt stor fokus på författaren och journalisten Linda Skugge efter att hon berättat att hon skaffat OnlyFans. 

Materialet som Linda lägger ut är allt från sexfilmer till nakenbilder, och hon frågar ofta sina prenumeranter vad de önskar att se. Detta kan vara alltifrån att bli piskad till att föra upp saker i sitt underliv. 

”Plötsligt var träningen och boendet finansierat och jag kunde fortsätta med min dagliga smärtlindring på gymmet och i löpspåret och sedan växte allt rekordartat och någons blick när hen fick shoppa fritt på mitt kort kommer jag aldrig glömma, det är nog mitt livs lyckligaste ögonblick”, skrev Skugge i en Expressen-krönika med rubriken "Onlyfans räddade bokstavligen mitt liv

Linda Skugge. Bildkälla: OnlyFans

Johannes Leonidas

Johannes Leonidas Ulmefors har vi sett i en rad olika säsonger av Ex On The Beach Sverige. Efter sin tv-medverkan har Leonidas sysslat en hel del med träning och musik, men efter att han fick sin dotter valde han att skaffa sig ett OnlyFans-konto. 

Vad hans flickvän tycker om det hela? Hon är helt fine med det och har till och med gästat hans kanal. 

Johannes. Bildkälla: OnlyFans.com

Julia Markham

Det var cirka ett år efter Julia Markhams sista säsong i Ex On The Beach Sverige som hon skaffade OnlyFans. Och snabbt började prenumeranterna att trilla in. 

Idag är hon bosatt i Florida där hon arbetar med OF på heltid. Under en frågestund berättade hon att hon att arbetet fått henne att tappa en hel del vänner men att hon hittills har tjänar in cirka en miljon. 

Julia lägger både upp bilder och sexvideos. 

Julia Markham. Bildkälla: OnlyFans.com

Mirka Norrström

Småbarnsmamman Mirka Norrström blev ett välkänt ansikte hos svenska folket när hon 2010 medverkade i tv-programmet ”Familjen Annorlunda” där man fick följa hennes familj med 13 barn. Men idag har hon sannerligen valt att sadla om.

TV4:s ”Efter fem” intervjuades 13-barnsmamman om att hon nu valt att skaffa OnlyFans. 

Mirka Norrström berättar även att hon, genom att publicera innehåll på sajten, successivt har flyttat sina egna gränser från att lägga upp lättklädda bilder till bilder utan kläder. Anledningen till gränsförflyttningen är enligt henne själv ett sätt att utforska sin egen sexualitet efter ett långt äktenskap.

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet, säger hon.

Mirka Norrström. Bildkälla: OnlyFans.com

Bente

YouTube-profilen Bente har idag över 180 000 prenumeranter på sin kanal. Men nyligen valde hon att skaffa OnlyFans där hon idag är väldigt aktiv. 

Bente. Bildkälla: OnlyFans.com


Krönika: Därför ska du INTE skaffa OnlyFans, gumman

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!