Erika Perssons följare är oroliga – efter lättklädda bilderna i skogen

Erika Persson fyllde år och dagen till ära valde hon att ta ett gäng bilder ute i skogen. De filmer hon lagt ut har oroat vissa följare.


Erika Persson, 21, är dotter till svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 64, men har under de senaste året lyckat engagera svenska folket minst lika mycket som sin mor. På sina sociala medier är hon minst sagt frispråkig och diskuterar allt ifrån psykisk ohälsa, droger, sexuell läggning, kroppssyn och ADHD. 

Erika Persson. Bildkälla: who_is_erikapersson/Instagram

Nyligen skrev hon bland annat att hon nu valt att sluta med sina ADHD-mediciner då hon anser att det är ett sätt för staten att kontrollera människor. 

"Jag kan inte längre bestraffa och träna min hjärna till att vara en duktig liten hjärta för det kapitaliserande helvetet. Det är helt enkelt för uttröttande. Jag kommer att sluta ta mina tabletter då de får mig att känna mig som en zombie", skriver hon. 

Mer om det kan du läsa här. 

Hon ska även tillsammans med en vän skriva en sexmanual som riktar sig till män som har sex med kvinnor. Mer om det kan du läsa här.

För cirka ett halvår sedan kunde vi även se henne i Bianca Ingrossos program "BIANCA" där hon bland annat berättade om sin uppväxt tillsammans med Gunilla. 

– Min mamma är väldigt speciell men hon har alltid varit världens bästa mamma, berättade hon då. 

Erika Persson fyller 21 år

Erika är en riktig baddare på sociala medier och följs idag av hela 56 000 människor. Hon lägger ut allt ifrån selfies från sin vardag till lite mer explicit innehåll. 

Under helgen fyllde hon 21 år och firade det hela med en rad lättklädda bilder i skogen. Hon publicerade även en TikTok där hon dansar. 

Erika Persson. Bildkälla: who_is_erikapersson/Instagram

Några av hennes videos har oroat följarna som tycker att hon ser märkbart påverkad ut. 

Grattis säger vi i alla fall!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!