Här är 4 av världens knasigaste hotell

Vi listar fyra helknäppa hotell runtom i världen - vilket hade du helst checkat in på?


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Om du verkligen vill krydda din resa lite extra kan det vara värt att tänka lite extra på var du bor. Ibland är en schysst frukostbuffé fullt tillräckligt, men någon gång är det ju kul att göra något helt unikt. Och är det något som de här hotellen är, så är det unika.

1. Svävande sängar

Seven Hotel, Paris

Gillar du utflippade interiörer? Glammiga Seven Hotel i Paris erbjuder sviter med alla möjliga tokiga teman. Ta en drömmig tupplur i en svävande säng – eller varför inte leka hemlig agent i det fräsiga James-Bond-rummet?

Här kan du se fler bilder.

Här kan du jämföra priser på flyget till Paris.

2. Bo under vatten

Maldiverna

Simma med hajar är en sak - men sova med hajar måste ju vara snäppet coolare! Som gäst på Conrad Maldives Rangali Island på Maldiverna kan du bo under vattnet, på Indiska Oceanens djup, med en helt magisk utsikt över havets invånare. Ingenting för den som lider av klaustrofobi eller havsskräck...

Hotellet är verkligen lyxigt, och du kan kolla in det här. Ett budgetalternativ, som ändå har väldigt bra recensioner är Reveries Diving Village och det hittar du här.

3. Chilla i kylan

Även Sverige har sina guldkorn i hotellväg! Om du typ råkar vara tokig i kyla och stenhårda sängar borde du kolla in Ishotellet i Jukkasjärvi, norr om Kiruna. Som man hör på namnet så är verkligen allt på det här hotellet gjort av is - väggar, golv, sängen, baren! För den som inte är så sugen på att sussa i minusgrader finns det som tur är ett antal uppvärmda rum – fast då kanske man tappat poängen lite?

Kiruna är kanske i Sverige, men det är ändå lååångt bort. Här kan du hitta ett bra flyg dit.

Boka ditt rum här.

4. Bilar, bilar, bilar

V8 Hotel

Du som är en sann motorentusiast kommer nog att gilla V8 Hotel i Böblingen i Tyskland. Ta en nostalgisk tripp genom motorvärldens historia och upptäck allt från sportbilar, klassiska bilar och legendariska vintagebilar. På det här hotellet är bil-temat genomgående, och ja – till och med själva sovandet sker i en bil!

Om du är en riktig bilfantast så kanske du kör dit, men annars kan du boka ett flyg till närbelägna Stuttgart här.


Kolla in detta helt bananas hotell här och se till att boka ett rum.

/
/
/
Skulle du vilja sova under vattnet?
Tack för din röst!