Kanske USA:s härligaste stad?
1 av 4
Kanske USA:s härligaste stad?
Bo bra på ditt besök, på Kimpton Hotel Palomar.
2 av 4
Bo bra på ditt besök, på Kimpton Hotel Palomar. - Foto: © Whit Preston 2015 / Whit Preston
Prisvärt boende på The Sofia Hotel.
3 av 4
Prisvärt boende på The Sofia Hotel.
Coola The Keating.
4 av 4
Coola The Keating.

Din ultimata guide till San Diego

I San Diego tar sommaren aldrig slut. Här får du din bästa guide till stadens hotell, fantasifulla restauranger och häftiga uteställen.


HÄR BOR DU

Kimpton Hotel Palomar

kimpton-hotel

På eleganta och konstnärliga Kimpton Hotel Palomar befinner du dig verkligen mitt i smeten med gångavstånd till coola stadsdelar som Gaslamp Quarter och Little Italy. Missa inte poolhäng på taket intill cocktailbaren!

Läs mer om hotellet här.


The Keating

the-keating

Det är italienska Ferrari-teamet Pininfarina som ligger bakom The Keatings snygga rödglödande design. Här kan du slappna av i en egen spa-svit med träbelagd jacuzzi.

Hitta bästa priset på The Keating.


The Sofia Hotel

the sofia
Med utomordentligt läge i Downtown är The Sofia Hotel ett boende som passar både nöjesturister och affärsresenärer. Dessutom bjuds det på riktigt god mat på hotellets restaurang Amercian Brasserie också!

Spana in The Sofia här.


Flyg till San Diego: Hitta bästa biljettpriset här.

HÄR ÄTER DU

Cafe Chloé


Cafe Chloé hänger svartvita porträtt på väggarna, pianojazz spelas i högtalarna och kring de runda borden samlas både unga par och tatuerade familjer. Brunchen är magnifik! Vi rekommenderar lax på rostat bröd med pocherat ägg, inlagda rödbetor och kapris följt av musslor och husets frites ihop med ett glas vitt Nisia Verdejo.


Ironside Fish & Oyster


Njut av härlig industriromantisk stil med tegelväggar, nakna rör, hög takhöjd och hög ljudvolym. Beställ in cevichen på drakhuvudfisk eller dagens fångst som i elegant enkelhet serveras som sandwich, sallad eller med ris. I baren kan du välja mellan 15 lokala öler på tapp. Självklart går det också att satsa på den tidlösa klassikern ostron och champagne.

South Beach Bar & Grille

south-beach-bar

Här hittar du San Diegos bästa fishtaco! Den populära rätten serveras i eklektisk miljö precis intill strandpromenaden på bohemiska Ocean Beach.

Addison

Bakom fina gourmetrestaurangen Addison står stjärnkocken William Bradley. Trots att maten oftast är tillagad med bara tre ingredienser är smaksensationerna betydligt större än så.

addison

Hitta bästa priset på flygresa till San Diego.

HÄR FESTAR DU

Belly Up Tavern

belly-up-tavern

Har du ett stort, men brett musikintresse? Satsa på detta ställe. Här spelas allt från rock till reggae, från hiphop till jazz – med liveband! Vara beredd på att svänga dina lurviga natten lång.

Vin De Syrah Spirit & Wine Parlor

En riktig hot spot med något så häftigt som Alice i Underlandet-tema. På drinkmenyn står vin i fokus och varje fredag är det burleksshow. Men kolla kalendariet, det händer spännande saker nästan varje kväll.


The Lion’s Share

the-lion-share

Coctailbaren är den lokale bartenderkändisen Ian Wards favorit. De serverar udda drinkar som ”Smokin’ Herbs” blandad på chililagrad mexcal, gul chartreause, tequila, agave och lime.

Billigaste priset på flyg till San Diego.

Artikeln är skriven av Linda Iliste/Go Traveling Sweden. Ladda ner Go Traveling Swedens app på App Store och Google Play.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit i San Diego?
Senaste nytt

7 soliga länder där du har råd att gå i pension – och bo på stranden

8 Sep 2023, 10:29

Stora utgiften på höstresan som minskat – med nästan 40 procent

5 Sep 2023, 14:12
Att resa utomlands under hösten är trevligt, men ofta dyrt. Här är en vanlig reseutgift som har gått ner rejält sedan förra hösten.

Paradisön där bilar är förbjudna

27 Aug 2023, 11:47
På den grekiska ön Hydra i det Egeiska havet är motorfordon förbjudna. Istället använder sig lokalinvånarna av mer traditionella transportmedel.

Inte bokat resa än? Här är pärlorna du inte får missa – experten: "Min hemliga favorit"

8 Aug 2023, 11:06
Har du några semesterveckor kvar och har ännu inte bokat någon resa? Ingen fara. Reseexperten Lottie Knutson tipsar om några pärlor du inte får missa och där du slipper trängas med turisterna kring Medelhavet.

Här är maten och drycken att alltid undvika på flygplanet

7 Aug 2023, 11:44
Att äta och dricka på flyget är förstås viktigt. Men det finns viss mat och dryck som är bättre att njuta av utanför flygplanet.

Här finns Europas billigaste öl – och dyraste

5 Aug 2023, 11:15
Gillar du att ta en öl i solen? här är de länder du ska åka till om billig öl är något som är viktigt för dig när du åker på semester.