Svenska Sara Widgren tog brons på världsmästerskapen i ju-jutsu.
15 Aug 2011, 20:41
KRÖNIKA. Trots att relativt få svenskar utövar kampsport har vi internationella stjärnor i en hel rad sporter. Och det kan bara bli bättre.
5 Jun 2011, 22:26
Under EM i ju-jutsu i Maribor stod 20-åringen Sara Widgren för en skräll då hon vann guld.
2 Nov 2010, 13:00
Sara Widgren och Veronica Kumlin placerade sig på pallen under European Open Championship i Belgien.
31 Maj 2010, 18:27
Sara Widgren bärgade guld i Wien. Sverige tog även ytterligare två medaljer.
12 Apr 2010, 12:46
Sara Widgren från Nacka Dojo vann två viktklasser när SM i ju-jutsu avgjordes i Sollentuna under lördagen.
8 Apr 2010, 15:25
På lördag avgörs SM i ju-jutsu i Sollentuna. Landslagsplatser och medaljer står på spel.
29 Mar 2010, 14:21
Sara Widgren, som var en av de nominerade till Nyheter24:s stora pris, vann två viktklasser i Nordic Cup.
17 Mar 2010, 12:20
På lördag delas Nyheter24:s stora pris ut på Kampsportsgalan - till en talangfull ung idrottsman eller kvinna. Förutom äran får vinnaren ett resestipendium på 10 000 kronor.