Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hanna Fridén

Sex & Blandat | 01/06/2010 17:31

Jaha, vem är det här då?

Hanna Fridén är journalist och har drivit en stor blogg sedan 2006 med fokus på ideal, sex och samhälle. På fritiden skriver om hon sex, insisterar på en bättre sexualundervisning i skolan och försöker allmänbilda befolkningen på sitt eget lilla vis. Bland annat genom att rita serier om sex och ragg, något som hennes seriekaraktär inte verkar ha mycket tur med.

Hennes första artikel om den misslyckade sexualundervisningen i skolan skrev hon när hon var 12 år gammal, men det tog inte slut där - Det är onani, porr, självkänsla och lycka för hela slanten. Högt och lågt, men aldrig tråkigt. Ibland ledsamt, ibland saker som berör - Ibland faktiskt bara lite smaklöst och löjligt, som hennes TV-program på ZTV där mens och toalettbesvär fick ovanligt lång sändningstid.

 

Nu är hon redaktör för Nyheter24s satsning Sex och Blandat. Förutom det blir det krönikor, serier och även en sexskola där man får lära sig allt om sex men kanske framförallt Hannas favoritämne - onani!