Hanna Fridén

Jaha, vem är det här då?


Hanna Fridén är journalist och har drivit en stor blogg sedan 2006 med fokus på ideal, sex och samhälle. På fritiden skriver om hon sex, insisterar på en bättre sexualundervisning i skolan och försöker allmänbilda befolkningen på sitt eget lilla vis. Bland annat genom att rita serier om sex och ragg, något som hennes seriekaraktär inte verkar ha mycket tur med.

Hennes första artikel om den misslyckade sexualundervisningen i skolan skrev hon när hon var 12 år gammal, men det tog inte slut där - Det är onani, porr, självkänsla och lycka för hela slanten. Högt och lågt, men aldrig tråkigt. Ibland ledsamt, ibland saker som berör - Ibland faktiskt bara lite smaklöst och löjligt, som hennes TV-program på ZTV där mens och toalettbesvär fick ovanligt lång sändningstid.

 

Nu är hon redaktör för Nyheter24s satsning Sex och Blandat. Förutom det blir det krönikor, serier och även en sexskola där man får lära sig allt om sex men kanske framförallt Hannas favoritämne - onani!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.