Måndag 6 Dec
Stockholm

Läsarfråga: "Jag har komplex för mina olika stora blygdläppar"

"Mina killar tycker att jag är supersexig och min ena blygdläpp är så pass stor att Hannibal Lecter gärna skulle bygga en hatt av den"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

"Först vill jag säga: GUD VAD JAG ÄLSKAR SEX & BLANDAT! Så jävla kul och bra site, går in hela tiden! Tack tack tack för att ni gjort den! Men jag har en fråga också… Jag vet att folk säger att blygdläppar är olika storlek, men jag har såna sjuka fetkomplex över min egna, den är skitlång och det ser helt missbildad ut. Alltså… Jag vet inte vad frågan är egentligen… Kan du ta det härifrån om du fattar så slipper jag vara pinsam om du inte gör det och då kan du strunta i att publicera det här. Men i alla fall så älskar jag verkligen Sex & Blandat tokmycket!"

Kramar,
Maja

 

Girl. Maja. Underbara du. Tack!

Vet du vad? När jag var yngre så försökte jag få en fittplastik finansierad av staten. I am not kidding you! Såhär. Min ena blygdläpp är jättelång. Förutom det har jag en mycket töjbar hud överallt. Jag kan stoppa in min knytnäve i käften, dra ut den skitlångt överallt och så vidare. Den är mycket gummiaktig. Så jag kunde ta tag i min egen blygläpp och i lätt böjd ställning dra ner den till mitt ena knä. Jag skämtar inte!

Så ja, detta hade jag komplex för. Jag ville inte visa min fitta för någon! Ingen alls! Den var ju helt makaber! Förutom det så gjorde det ont, för så fort den hamnade utanför de yttre blygdläpparna så skavde den ju mot trosorna, byxorna, whatever. Så den blev sårig och GRÅ. Ja, den blev grå.

Jag lärde mig att bunta ihop min ena blygdläpp till en slags korv som jag förpackade väl innanför de yttre blygdläpparna för att förhindra detta. Med tiden så drog den tillbaks sig. Som en alien! Som en ödla. Den bara sluuurp. Jag vet inte hur gammal du är eller så, men det här är det bästa råd jag kan ge. De är ju garanterat av väldigt olika size idag fortfarande även om jag slipper sårbildningen på den ena som verkligen inte var ett dugg bekvämt. Men de olika blygdläpparna har aldrig varit ett problem någonsin. Killar slickar gärna och märker det inte ens. Och jag menar, jag kan fortfarande linda in hela resten av mitt kön med min ena blygdläpp.

Så nej, det är absolut inget att ha komplex över. Mina killar tycker att jag är supersexig och min ena blygdläpp är så pass stor att Hannibal Lecter gärna skulle bygga en hatt av den. Inget att oroa dig för, bruden! Work that blygdläpp!

Kram,
Hanna

Kommentera
Kopiera länk
Dela