Sveriges största smittohärd nedlagd

Hultsfred har tvingats slänga in handduken. Vi har tre pinsamma historier om smitta. Dela med dig av dina egna!


Även Sex & Blandat vill skriva om den tråkiga nyheter att Hultsfred tvingas lägga ner. Sex & Blandat råkar dock vara en site om sex och relationer, inte nöje eller festival, så vi får hålla oss till det vi kan. Som könssjukdomar.

År 2008 gick Socialstyrelsen ut med att spridningen av olika könssjukdomar var absolut störst under Hultsfredsfestivalen.  Sex & Blandat satte sig ner igårkväll och sökte på ”Jag fick klamydia på Hultsfred” på Google och hittade, tyvärr, absolut ingenting.

 

Istället fick Sex & Blandat fråga ut några vänner om de hade historier på lager, och där blev det ett bättre napp.

-Hahahaha nej, en könis har jag aldrig fått på Hultsfred. Jag har alltid åkt dit med min tjej! Men en gång blev vår tält nerrivet mitt i natten av en kille som missförstått något och som använda tältsidan som en toalett.

-Jag fick gonorré på Hultsfred faktiskt. Men va? Ska du skriva ner det här nu? Fyfan Hanna, lägg av! Jag vill inte bli känd som gonnorétjejen! Ja okejdå, men du får kalla mig något annat. G-spot låter härligt. Men nej, jag tänker inte berätta vem jag fick det av. Nej det var inte mitt ex, ja jag vet att du tycker att han var skabbig, god natt.

-Jag kommer aldrig glömma bort Hultsfred 2007 det var ju då jag träffade min kille och började stadga mig! Ett par månader in i förhållandet hade vi något speciellt att dela när vi båda insett att vi fått klamme. Att sitta tillsammans på ungdomsmottagningen satte väl en viss tillit eller något.

 

Har ni några era historier? Det här vill vi verkligen höra! Dela med er anonymt här så listar vi de roligaste!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!