Måndag 2 Aug
Stockholm

Sveriges sexigaste valaffischer

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Maktkamp24 listar Sveriges mest sexiga politiker, men hur är det med valaffischerna egentligen? Sexoblandat listar de sexigaste valaffischerna från 70-talet och framåt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Centerpartiet 1998

Med tanke på tidigare eldiga debatt om att sexualrådgivare, oavsett tillfälle, aldrig bör skambelägga analsex på något sätt eller vis och vilket engagemang detta resulterade i så bedömer Sex & Blandat att det är synd att Centerpartiet inte satsade på den här valaffischen idag. Den starka väljargruppen ”Front för avdramatiserandet av analen” skulle potentiellt sätt kunna vara ett omvälvande bidrag till att vända Centerns sjunkande siffror uppåt.

Miljöpartiet 2002

Ett klart budskap. Sex, jobb, sex, jobb. Jaomjaa-Ja.

Liberal Ungdom (Innan Alliansen)

Liberal Ungdom är rakt på sak, klara och tydliga. Enda problemet med den här affischen, enligt Sex & Blandat, är ju att män i koppel som har det trevligt ihop faktiskt kan vara rätt sexigt. En sexighet som liberal ungdom själva inte tycks gilla särskilt. Med tanke på hur kraftigt försäljningen av bögporr till unga tjejer ökat under de senaste 10 åren så ifrågasätter vi om det här egentligen var ett så smart grepp. Vi gillar sexiga män.

Grön Ungdom 2003

Grön Ungdom kommunicerar med en grupp som alla andra partiet tycks glömma bort. De fantasyälskande, Terry Pratchett-läsande potentiellt lajvande ungdomarna som hållit SF-bokhandeln flytande under lågkonjukturen när alla andra bokhandlar har konkat eller i alla fall börjat äta pappersmassa från realådan till lunch. Bra!

Moderaterna 70-tal.

Vi förstår tanken. Gösta är skön och avslappnad och inbjudande på sin brygga. Som alla andra människor njuter han av våren på vischan. Synd dock att Göran ger ett lätt sataniskt intryck i och med hans fullkomligt skuggade, insjunkna ögon och att han faktiskt ser ut att sakna mer än ett par framtänder.

Folkpartiet 80-tal

En vissen bukett. Vi förstår bara ingenting. Alls.

Vem är Sveriges sexigaste politiker? Missa inte det spännande avslöjandet på Maktkamp24!

Kommentera
Kopiera länk
Dela