Onsdag 1 Dec
Stockholm

Åtta produkter som förhöjer ditt sexliv

Att porrvärlden har sina egna pris kommer kanske inte som en nyhet, men visste ni att olika hjälpmedel för att höja upplevelsen under sexlivet och onani också har sina tävlingar? En av dem heter StoreErotica Awards och i år är allt mellan doftljus till onaniredskap för män nominerade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi listar de nominerade produkterna, kanske finns det något för dig?

Sensual Body Souffle
Sendual Body Souffle är en hudkräm. Det är inte mycket mer komplicerat än så, den utlovar en behaglig doft och en mjuk och len hud så att du ska känna dig fräsch när du träffar din partner.

Club Vibe
Club Vibe är en liten vibrator som du sätter fast i dina underkläder. Den fångar upp ljud i din omgivning och styr vibrationerna efter musik, eller så kan du koppla den till din iPod eller annan Mp3-spelare. Lugnt och romantiskt eller tung klubbas?

Tenga Eggs
Tenga Eggs är en samling med onanihandskar för män med olika texturer. För att vara diskret ser handskarna ut som egg när de är ihoprullade och kommer i en äggkartong.

Sex in the shower by Sportsheets
Någonsin försökt ha sex I duschen? Snubblat runt och slagit i kanter? Känns det mer klumpigt och opraktiskt än sexigt? Sex in the shower är en serie produkter med olika stöd och handtag med sugkoppar som du kan fästa vid badkarskanten eller på väggen så att du kan känna dig stabil och trygg när du och din partner väljer en intim stund i badrummet.

G-ki
G-ki är en modifierbar dildo med vibrator som är anpassad för G-punktsstimulation. Du kan böja den och forma den för att den ska passa just dig.

Simply Sensual Line
Simply Sensual Line är en samling doftjus med behagliga dofter som ska bidra med en sensuell och bekväm känsla under stunderna med din partner.

Synergi by Wet
Synergi är en serie vattenbaserat glidmedel med en naturlig PH-balans anpassad för folk med känsliga slemhinnor.

Bendable Flexem Touch by Evolved
Bendable Flexem Touch är ytterligare en modifierbar dildo med både G-punkts och klitorisstimulator. Vi är alla olika!

Kanske finns det något för dig? Ute på marknaden finns det alla möjliga produkter för att höja kvaliteten i ditt sexliv, oavsett om du är intresserad av romantik och en sensuell stämning eller om du är en avancerad äventyrare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela