Tisdag 18 Jan
Stockholm

Veckans sommarkatt

1 av 9
2 av 9
3 av 9
4 av 9
5 av 9
6 av 9
7 av 9
8 av 9
9 av 9

Christopher Rahlenfeldt är nitton år gammal och lever ett liv värt att avundas. Han driver en av Sveriges största bloggar, är ständigt på resande fot till spännande platser och förutom det har han ett fagert yttre och en stilsäkerhet få förunnat. Christopher är Veckans Sommarkatt och här kommer han med sina bästa sommartips!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det första du såg av Christopher var möjligtvis hans charmiga och karaktäristiska ”Cha cha” som han levererade i sina videobloggar. Christopher är en stilmedveten kille som gillar en hel del lyx. Men han är verkligen ingen snobb, utan ödmjuk och trevlig. Christopher är en sån där person som får dig att lysa upp och bli glad i hans sällskap. Och det vill vi bli! Så nu ska Christopher dela med sig av det som gör honom glad i sommar.

Hej Christopher, vad har du hittat på hitills i sommar?

- Den har varit intensiv! Det började lugnt med familjen i Skåne, sedan blev det en hel del besök i Köpenhamn där jag festade med vänner. Sedan blev det Saint Tropez ovanpå det! Men midsommar firades i Stockholm med middag och drinkar i gott sällskap.

Du reser en hel del, vilka är dina favoritresmål?

-Bästa shoppingen hittar man i London och Paris, New York har  jag inte besökt ännu men det är framtida resmål!

-Förutom det tycker jag om riktiga lyxsemestrar på Rivieran, Monaco och Saint Tropez. Snart ska jag åka till Rivieran igen och vara där i ett par veckor innan det bär vidare till Paris.

Hur ser en perfekt utekväll ut i Stockholm?

-Jag tycker om att börja kvällen lugnt med en god drink i gott sällskap. Le Rouge i gamla stan är riktigt fint, annars tycker jag mycket om Lydmars bar och Victoria i Kungsträdgården. Dit ska jag faktiskt ikväll! Jag rekommenderar deras hemmagjorda köttbullar, vällagad husmanskost är en storfavorit.

-Efter det gillar jag platser som är stora – men dock fortfarande trånga, haha. Café Opera och Spegelsalen på Berns, eller Ambassadeur när det händer något speciellt. Chris Brown, en artist jag tycker mycket om, hade efterfest där och det var verkligen kul.

Du klär dig väldigt snyggt, vilka är dina shoppingtips i Stockholm?

-Ja, det blir väl mycket NK för att det är bra och enkelt. Mycket i Sturegallerian och kring Biblioteksgatan också. Men ett hett tips är att leta runt på nätet i små butiker här och var så att man kan ha något helt eget. Mina halsband kommer från Modekungen, och jackan är ett fynd i en liten butik i Göteborg!

Vad är dina bästa stiltips?

-Våga sticka ut och våga vara egen. Lek med färg och form och ta inspiration från din omvärld. Människor ute på stan, ute på nätet eller från filmer. Det viktiga är att våga.

Vad dansar Christopher till i sommar?

Victoria Silvstedt - Saturday Night
Robyn- Dancing On My Own
Chris Brown - Deuces

Följ Christophers spännande sommar på rahlenfeldt.blogg.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Veckans Sommarkatt