1 av 9
- Foto: Hanna Fridén
2 av 9
- Foto: Hanna Fridén
3 av 9
- Foto: Hanna Fridén
4 av 9
- Foto: Hanna Fridén
5 av 9
- Foto: Hanna Fridén
6 av 9
- Foto: Hanna Fridén
7 av 9
- Foto: Hanna Fridén
8 av 9
- Foto: Hanna Fridén
9 av 9
- Foto: Hanna Fridén

Veckans sommarkatt

Christopher Rahlenfeldt är nitton år gammal och lever ett liv värt att avundas. Han driver en av Sveriges största bloggar, är ständigt på resande fot till spännande platser och förutom det har han ett fagert yttre och en stilsäkerhet få förunnat. Christopher är Veckans Sommarkatt och här kommer han med sina bästa sommartips!


Det första du såg av Christopher var möjligtvis hans charmiga och karaktäristiska ”Cha cha” som han levererade i sina videobloggar. Christopher är en stilmedveten kille som gillar en hel del lyx. Men han är verkligen ingen snobb, utan ödmjuk och trevlig. Christopher är en sån där person som får dig att lysa upp och bli glad i hans sällskap. Och det vill vi bli! Så nu ska Christopher dela med sig av det som gör honom glad i sommar.

Hej Christopher, vad har du hittat på hitills i sommar?

- Den har varit intensiv! Det började lugnt med familjen i Skåne, sedan blev det en hel del besök i Köpenhamn där jag festade med vänner. Sedan blev det Saint Tropez ovanpå det! Men midsommar firades i Stockholm med middag och drinkar i gott sällskap.

Du reser en hel del, vilka är dina favoritresmål?

-Bästa shoppingen hittar man i London och Paris, New York har  jag inte besökt ännu men det är framtida resmål!

-Förutom det tycker jag om riktiga lyxsemestrar på Rivieran, Monaco och Saint Tropez. Snart ska jag åka till Rivieran igen och vara där i ett par veckor innan det bär vidare till Paris.

Hur ser en perfekt utekväll ut i Stockholm?

-Jag tycker om att börja kvällen lugnt med en god drink i gott sällskap. Le Rouge i gamla stan är riktigt fint, annars tycker jag mycket om Lydmars bar och Victoria i Kungsträdgården. Dit ska jag faktiskt ikväll! Jag rekommenderar deras hemmagjorda köttbullar, vällagad husmanskost är en storfavorit.

-Efter det gillar jag platser som är stora – men dock fortfarande trånga, haha. Café Opera och Spegelsalen på Berns, eller Ambassadeur när det händer något speciellt. Chris Brown, en artist jag tycker mycket om, hade efterfest där och det var verkligen kul.

Du klär dig väldigt snyggt, vilka är dina shoppingtips i Stockholm?

-Ja, det blir väl mycket NK för att det är bra och enkelt. Mycket i Sturegallerian och kring Biblioteksgatan också. Men ett hett tips är att leta runt på nätet i små butiker här och var så att man kan ha något helt eget. Mina halsband kommer från Modekungen, och jackan är ett fynd i en liten butik i Göteborg!

Vad är dina bästa stiltips?

-Våga sticka ut och våga vara egen. Lek med färg och form och ta inspiration från din omvärld. Människor ute på stan, ute på nätet eller från filmer. Det viktiga är att våga.

Vad dansar Christopher till i sommar?

Victoria Silvstedt - Saturday Night
Robyn- Dancing On My Own
Chris Brown - Deuces

Följ Christophers spännande sommar på rahlenfeldt.blogg.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckans Sommarkatt
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.