Måndag 24 Jan
Stockholm

Husmorstipset testar blockflöjt

ONANI. Vill du onanera? Med redskap dessutom? Känns det pinigt om familjen hittar en dildo, eller kanske rentav lite väl dyrt! Vi tipsar om vad du kan använda i hemmet!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

”And one time, at band camp, I stuck a flute in my pussy”

Hej och hallå, kärt citat från American Pie. Och fånigt. Eller är det?

Husmorstipset bestämde sig för att testa den vanligast förekommande flöjtsorten hos ungdomar, blockflöjten, och kom fram till att den var mer än duglig. Något smal förvisso, men med en längd som heter duga. Med tanke på hur smal blockflöjten är går den också att vinkla på alla möjliga olika vis, och med visst trixande kan man stöta till de mer svåråtkomliga områden inne i vaginan.

Du ska givetvis inte föra in den med blåsänden först, spetsigt och jobbigt! Och vill du ha den kortare så går det att skruva av delar.

Men tänkt på rengöringen. Du vill tvätta av den genast efter användning, alla håligheter blir fullkomligt tokvidriga om du låter dem torka till. Skruva isär, rengör med varmvatten, fint!

 

Blockflöjten får fyra av fem möjliga poäng, och vem misstänker snusk hos en oskyldig ungdom i kören? Kör på, älska flöjten hur du vill!

Kommentera
Kopiera länk
Dela