Torsdag 27 Jan
Stockholm

Sex & Blandat söker äggvänligt par

Sex & Blandat skrev igår en artikel om ruttna ägg, fjärtar och deras påstådda effekt på den mänskliga penisen. I artikeln skrevs det om forskare som sade sig ha upptäckt att svavelväte som skapas när ägg ruttnar och som även finns i mycket små mängder i vår egen gas ska ha ungefär samma effekt som Viagra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Sex & Blandat är givetvis mycket intresserade av detta och söker nu en samling par som skulle vara villiga att testa om ruttna ägg verkligen är en så effektiv medicin i samband med sex.

Sex & Blandat söker.

Dig som är villig att ha ett paket med ruttna ägg i kylen en längre period.
Dig som är villig att knäcka dessa ägg i närheten av din partner.
Dig som är villig att med bild ställa upp i en intervju och tala om hur ni upplevde det hela.


Vi är givetvis även intresserade av människor som är villiga att testa om gas kan ha samma effekt. Vi vill däremot rekommendera att ni inte går så långt att ni tar innehållet från de ruttna äggen och smörjer penis på grund av de infektioner som med största trolighet skulle bli följden och Sex & Blandat avsäger allt ansvar vad gäller läsare som kan få för sig att gå så långt.

Det är förstås möjligt att forskarna menar att svavelvätet som bildas av ruttna ägg som ska ha en effekt på den mänskliga penisen måste intas på andra sätt än att bara knäcka ett ägg i närheten, men kan det vara så simpelt så vill vi veta.

 

Hör gärna av er till Hanna Fridén på hanna.friden@nyheter24.se, Redaktör för Nyheter24 Sex & Blandat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela