Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Varför skrivs det så lite om sexleksaker för män?

- 23/07/2010, 21:44 -
1 av 4

First Androids

2 av 4

Ass Palm Pal

3 av 4

Realistic Titty Blow

4 av 4

Oral Satisfier

ONANI. Finns det skäl till varför killar så sällan talar om sexleksaker? Fleshlights och runkhandskar har ni kanske hört talas om. Fleshlights är en lösvagina som liknar en ficklampa i formen, runkhandskar är gummihandskar med olika typer av textur för att förbättra stimulation.

Men det måste finnas fler än så, varför skrivs det inte mer om dem? Jag satte mig ner och plöjde internet för att hitta olika sexleksaker för män. Först var det inbiten skrattfest, men efter ett tag blev jag faktiskt lite ledsen. Låt oss se vad jag hittade.

 

Realistic Titty Blow


”Stöt långsamt och se när brösten växer och bröstvårtorna styvna! Kläm dem och njut av den realistiska känslan och den tillfredställande sexuella upplevelsen. Den har fina detaljer och har en högkvalitativ konstruktion för att skapa det bästa tuttknullet någonsin”.

Realism i ett jättelitet ansikte. Jag får vibbar av kids med sillisar. Ingen trevlig koppling.

 

Oral Satisfier

”De rödmålade läpparna ger intrycket av en superslampig mun som bönar efter din snopp.” ”Känn hur en professionell avsugning känns”.

Är det någon mer än jag som tänker på sandmaskaskarna i Dune? Sexigt!

 

Ass Palm Pal

Stjärthålet med realistiska rynkor för your pleasure. Bland kundrecensionerna på olika sidor kan man bland annat läsa att en kille ansåg att Ass Palm Pal var ”Till och med mer realistisk än på riktigt!” och det måste väl sägas vara ett bra betyg, vad det nu än menas.

 

First Androids

Real dolls, släng er i väggen! First Androids är inte bara realistiska dockor i naturlig storlek, nä, de kan andas, har en puls, kan ge oral stimulering och har även en G-punkt som efter ett visst antal stötar ger dockan en orgasm. Kommer i många olika sorter, bland annat som en slags hybrid mellan mangafigur, Disneybrud och verklighetstrogen tjej, något som i ärlighetens namn ser läskigare ut än utomjordingarna i papier-maché som användes i filmerna om Area 51.

 

En sak som slog mig efter ett par timmars plöjande bland sexleksaker för män är att det helt enkelt inte kan finnas en så stor efterfrågan. Jag ringde upp några manliga vänner som är av det mer frispråkiga slaget och undrade om de skulle vilja ha realistiska, skrynkliga blygdläppar på en plastleksak. Rungande nej från alla håll och kanter, och det här är ändå killar som efterfrågar öppnare dialog och fler praktiska sextips för män där ute.

Sexleksakerna på marknaden är helt enkelt inte anpassade för män som vill göra sin onani skönare, sexleksaker är till för män som av en eller annan anledning inte får till det med riktiga tjejer eller som har en grej för just sexleksaker. First Androids, en mer avancerad version av Real Dolls, är ett lyxalternativ, lösfittorna ett budgetalternativ.

 

Men för killarna som bara vill krydda till sin onani litegrann, för dem är marknaden väldigt liten. Det är lotion, kondomer eller på sin höjd handskar eller vissa produkter för att stimulera anus. Sedan tar det stopp. Om du vill ha en simpel vibrator för ollonet – då är det tjejhyllan som gäller.