Måndag 6 Dec
Stockholm

Taylor Momsen berättar om sin dildo: USA rasar!

När The Gossip stjärnan Taylor Momsen fick frågan av Disorder Magazine om hon för närvarande var singel så bekräftade hon uppgifterna, och lade till att hon är trött på män och att hennes nya bästa vän är hennes vibrator.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Uttalandet har resulterat i många ilskna reaktioner i USA. Momsen fyllde sjutton år så sent som i söndags och har inte åldern inne för att ens sätta foten i butiker som säljer sexleksaker. Flera kända personer i USA undrar om det är fel att ifrågasätta Miley Cyrus festande, och att man kanske borde börja gå på Taylor Momsens attityd till sex istället.

 

Shirlee Smith, CEO för Talk About Parenting ifrågasätter Momsens uppfostran och undrar vilka män det är som gjort stjärnan trött på sex.

"Enligt mitt sätt att uppfostra döttrar så borde hon inte ens ha något att göra med män på det här viset. De män som gjort henne uttråkad på sex borde låsas in."
Säger Shirlee Smith till FOX411.

Bill DonoHue från The Catholic League undrar om Taylor Momsens är rent ut sagt sinnessjuk.

"Vårat samhälle var en mycket lyckligare plats när Annette Funicello hoppade runt som en Musse Pigg-musketör, nu har vi däremot Taylor Momsen som hoppar runt med en dildo i handen. Det verkar som att den här flickan har många problem. Inte konstigt att hon uttalade sig så sinnessjukt i ett magasin som heter Disorder.”

Scott Turansky från The National Center of Biblical Parenting oroar sig för alla Taylor Momsens fans.

"Taylor Momsen uppvisar en dålig förebild som kommer att innebära att hennes liv blir misslyckat. Tyvärr påverkar hon andra unga kvinnor som ser upp till henne. Många av dessa unga kvinnor kommer att upptäcka för sent att de har valt fel förebild."
Säger Turansky till FOX411.

Det här är bara några av de fördömande saker som sagt om Momsens person sedan hon berättade att hon gärna och regelbundet använde sig av sexleksaker istället för att dejta killar, och att hennes vibrator är hennes bästa vän i världen.

Vad tycker ni? Är det verkligen så hemskt att Taylor Momsen vill använda redskap när hon onanerar, och kommer det verkligen att leda till undergången för så många unga flickor i USA?

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela