Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Världens dyraste sexleksak

- 09/08/2010, 18:55 -
1 av 6

2 av 6

3 av 6

4 av 6

5 av 6

6 av 6

Vilken juvelerare kan tillverka världens dyraste sexleksak någonsin? Tuff beef mellan två av världens mest exklusiva juvelerare.

Länge har Colin Burn varit känd som världens mest exklusiva sexleksaktillverkare. Han är juvelerare med en twist - och har bland annat tillverkat dildos i guld prydda med ädelstenar.

Men det har länge funnits en törn i Colin Burns bak, han har inte tillverkat världens dyraste sexleksak! Länge har Colin Burn lovat att knäcka rekordet och 2010 var det tilltänkta året för hans livsverk som skulle sätta honom i historieböckerna som skaparen av världens dyraste sexleksak.

Men juveleraren Maison Victor dök upp, tillsynes rakt ur det blå, och slådde honom på fingarna. Den franska juveleraren släppte nyligen en dildo i vitguld prydd med diamanter. Men inte bara det, skruvar man isär den finner man en förlovningsring med inte mindre än 117 diamanter i högsta klass.

Colin Burn har nu bestämt sig för at tillverka en ännu dyrare sexleksak som han hoppas kommer att vara omöjlig att slå. En vibrator i platinum prydd med hela 1 500 diamanter. Och inte bara en, han ska tillverka hela tio av de mycket exklusiva sexleksakerna som väntas gå för en miljon dollar styck.