Fredag 3 Dec
Stockholm

Porrskådis chockar i Entourage

Sasha Grey, känd porrskådespelare utan gränser, förfärar fans världen över när hon visar sig naken i Entourage - med orakat kön.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sasha Grey är en porrskådis som är känd för sin gränslöshet och hennes ständiga förmåga att utmana och provocera. Gang bang, deep throath, våldsamt sex och mer därtill. Det är kanske inte så provokativt i sig om vi ser till porrutbudet idag, men det är desto mer provokativt att hon uppger att hon tycker om sitt yrke, och även de teman hon väljer i sina porrfilmer.

Sasha Grey har hyllats för sin frispråkighet av porrbranschen, och även av liberala sexpositiva feminister som vill göra det tydligt att sex i sig inte är skämmigt, och ej heller att profitera på det, bara för att man är kvinna. Oavsett om det rör sig om hårt analsex eller en romantik solnedgång så vill kritikerna mena att en kvinna faktiskt bör få ha en sexuell läggning som inte domineras av heteronorma föreställningar av vad en kvinna ska, eller inte ska, uppskatta.

Nu verkar däremot Sasha Grey har gått för långt i sina provokationer och har gjort något som porrbranschen och hennes fans förfasas av världen över.

Hon har uppträtt naken I Entourage med ett orakat kön. Avsnitt sex av säsong sju, som mycket passande fått just namnet "Hair". Nakenheten i sig är ingen besvärad över, men hennes orakade kön beskrivs som ohygieniskt, omodernt och äckligt.

Sasha Grey tar kritiken med ro och svarar att alla trender har sin tid, och att hon är glad över att få bidra till att det kommande modet återigen kommer att visa upp mer naturliga, orakade kvinnokön. Hon skriver bland annat följande på sin Twitter.

"A lot of bush comments after tonight’s #Entourage episode. If you’re curious…that’s what a grown woman looks like. Besides, I shave where it counts. I’m happy to contribute to making it ok again:) All ‘fashions’ have their cycles!"

Kommentera
Kopiera länk
Dela