Fredag 12 Aug
Stockholm

Kändistjejer med buske

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Julia Roberts, Paula Cole och Drew Barrymore, vad har de gemensamt? De går alla stolt omkring med buskar under armarna!. Nu snackar vi inte om lite stubb, utan buskar av fullängd, så det handlar knappast om att rakhyveln glömdes bort ett par dagar innan alla paparazzis sprang fram!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En orakad armhåla på en kvinna verkar dock alltid bränsle för hån, kvinnliga kändisar förföljs och har de ens den minsta lilla stubb blir de hånade i pressen. När Tyra Banks fångades på bild med några dagars hår under armarna bad Hollywood Tuna om ursäkt till läsarna för att de publicerade så, enligt dem, äckliga bilder.

När Paula Cole ställde upp på bild för Entertainment weekly så retuscherade tidningen helt enkelt bara bort hennes hår under armarna, något som Cole blev mycket upprörd över. Entertainment Weekly förklarade det hela med att de bara trodde att det rörde sig om lite smuts. En förklaring som blir rätt svår att tro när man spanar in Paula Coles rätt frodiga armhålor som tidigare visats upp stolt på Grammisgalan.

När Julia Roberts visade upp sina orakade armhålor på premiären av Notting Hill blev det ramaskri. Hon kallades för äcklig, osmaklig och ohygienisk i medierna och läsarna var inte sena att följa. Eller för att inte nämna vilket etikbrott det var när Drew Barrymore visade sina buskar på Marc Jacobs modevisning.
 

Vad tycker ni? Är det fel att gå med orakade armhålor?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.