Tisdag 22 Jun
Stockholm

Hur ser framtidens buske ut?

Är hår på väg tillbaks? Varje gång en trend når sin spets brukar det inte ta lång tid innan motreaktionerna tar vid. Flera kvinnor skriker nej till hyveln och ifrågasätter varför de ska lägga så mycket tid och energi på att bli slätrakade. Men är det 70-talsbusken som är på väg tillbaks, eller kommer vi att se en ny frisserad variant, spännande färgningar, ja kanske till och med extensions? I alla fall om vissa könshårsstylister får säga sitt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Betty Beauty är en av många företag som idag saluför hårfärg för de nedre regionerna, samtidigt som yrket könshårstylist är växande i båda USA och Tyskland. I Sverige ser vi ännu inte av någon effekt, men hur långt bort kan det ligga? De flesta tjejer i Sverige har sedan en lång tid tillbaks fnissat åt avsnittet i Sex and the City där Samantha får sin buske rakad i en läcker blixt av sin älskare.

Frisyrerna man kan få är bland annat rosa hjärtan, blå blixtar, eller varför inte något annat roligt? En pil, ett läckert kvinnotecken? Så länge formerna inte är för detaljrika kan du få en frisyr tillfixad och sedan sköta den någorlunda ordentligt själv.

Trenden har fortfarande inte gått så långt att vi ser modevisningar i stil med frisyrerna på huvudet, även om den här parodin på fenomenet med en fiktiv hårstylist inte behöver vara så långt ifrån verkligheten om trenden fortsätter breda ut sig i dagens takt.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela