1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Härligt Hårigt

LÄSARBIDRAG. Sex & Blandats läsare har kastat hyveln och vill dela med sig av sitt naturliga kroppshår! Här visar Natashja, Moa och Kristin upp sina lurviga delar! Modigt och härligt, tycker vi!


Natashja - ladydahmer.blogg.se
Sex & Blandat var inte först med att vilja visa upp tjejers lurviga! Natashja är en tuff bloggbrud som velat visa samma sak länge, och lära tjejer där ute att det finns fler alternativ än hyveln. Natashja samlar in en massa bilder från flera ludna brudar på sin blogg, och visar stolt upp sitt eget ursnygga hår! Här kan ni spana in några urhärliga, lurviga sommarben!

Moa
"Jag har egentligen inte fått några särskillt roliga eller tragiska kommentarer angående min kroppsbehåring. Det bästa jag kan komma på av intresse är väl i sådana fall att min "bästis" ständigt, med samma förvåning i rösten, påpekar hur otroligt heta hon tycker att mina håriga ben är."

Kristin - kristinosterberg.blogspot.com
"Ögonbrynen ser ut sådär helt enkelt för att jag är för lat för att göra något med dem. Och är det inte ganska karaktäristiskt så säg? Armarna däremot älskar jag. Jag älskar dem särskilt på sommaren när håren blir alldeles blonda och huden under blir brun och fräknig. Jag har sett hur tjejer nu för tiden rakar och vaxar sina armar. Det känns för mig helt oförståeligt. Det kan väl inte vara så skönt när det växer ut? Men alla gör ju som de vill såklart. Men det är himla synd att så många tror att de är äckliga om de inte gör det!"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!