Onsdag 21 Apr
Stockholm

Sexiga fakta

En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.
En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv. Foto: Michael C. York/Scanpix

Sex & Blandat har sökt och sniffat reda på några mer eller mindre meningsfulla fakta. Visste du till exempel att den minsta penis som har mätts var en centimeter lång, erigerad?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nedan följer några intressanta påståenden vars sanningshalt jag tyvärr inte vågar gå i god för. Jag har dessutom tagit mig friheten att kommentera vissa av dem och välkomnar er att göra detsamma.

 

1. En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv. Hur många som lyckades är det ingen som vet, alternativt vågat ta reda på.

2. Sperma innehåller både zink och kalcium, ämnen som visat sig vara bra mot tandröta.

3. På franska kallas orgasmen för la petit mort som betyder den lilla döden.

4. I din hjärna har du neuroner som hjälper dig att finna din partners läppar i mörkret. Smidigt va?

5. Hela 70 procent av de tillfrågade kvinnorna skulle hellre äta choklad än ha sex. Sen vill de säkert inte ligga för att de känner sig tjocka, osmart.

6. 30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier. För kommentar, se ovan.

7. Undviker du att ha sex under mensen? Gör inte det. På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du nämligen orgasm mycket lättare. Kanske lite kladdigt, men nice.

8. Längdrekordet på ett sprut står på hela 2,4 meter. Coolt!

9. Ett genomsnittligt samlag är 15 minuter långt där 10-12 minuter består av förspel. Så, 3 minuters juckande alltså, inte så hett.

11. En erigerad penis genomsnittslängd är cirka 12,5 cm medan en slak penis är cirka 7,5 cm lång. Helt klart lagom men inte speciellt mycket i jämförelse med New Yorkern Jonah Cardeli Falcon vars manlighet är hela 34 cm lång i erigerat tillstånd.

12. Det manliga rekordet för gruppsex har en kille som klarade 55 tjejer på en dag. Om han tog dem alla samtidigt är dock oklart.

13. Den minsta penis som har mätts var en centimeter lång, erigerad. Ja, den satt på en människa.
 

Känn dig upplyst!

Källa: Solo

Kommentera
Kopiera länk
Dela