Glad är hon, Victoria.
1 av 4
Glad är hon, Victoria.
Kolla in hennes blogg på http://nyheter24.se/blogg/victoriagreve/.
2 av 4
Kolla in hennes blogg på http://nyheter24.se/blogg/victoriagreve/.
Sex & Blandats nya bloggerska gillar får men inte fårskallar.
3 av 4
Sex & Blandats nya bloggerska gillar får men inte fårskallar. - Foto: Victoria Greve
Och ibland lite fundersam.
4 av 4
Och ibland lite fundersam. - Foto: Victoria Greve

Ny blogg på Sex & Blandat

Vad gör man när man kommer på att man inte vill vara Kajsa i klassen, utan hångla med henne? Har du funderat över den speciella flat-dejtingetiketten eller undrat ifall bisexualitet kanske bara är en fas trots allt? I så fall är Victorias blogg något för dig!


Victorias favoriter

Favoritflata: Moa Svan! Beyonce (ok, ok jag vet!)

Artist: Allt Annika Norlin gör, typ. Så har det blivit en hel del Kajsa Grytt nu i höst också. Det är nåt med texterna och med svenska språket som de kan göra så att det känns som väldigt nära.

Syssla: Är en sucker för brädspel och ordspel i alla former, kanske för att det är den enda tävlingsform där jag kan hävda mig.

Raggställe: Varsomhelst där jag får feeling/kan stirra hungrigt.

Det kom ett mail till Sex & Blandat, i vilket en Victoria Greve utförligt berättade varför vi helt enkelt inte skulle kunna klara oss utan en blogg lik hennes.

Victoria förklarade att hon "saknade en smart, välskriven blogg på svenska om lesbisk/queer popkultur och relationer, som kan plocka upp, sortera och kommentera allt från den nya brittiska flatserien Lip-service till att svara på läsarfrågor." Och vilka var vi att sätta oss emot hennes ord?

Victoria är 24 år, bor i ett kollektiv i Göteborg, läser journalistik på JMG och är (yes!) singel.

Med detta sagt kan vill vi nu stolt presentera den senaste i raden av bloggar på Sex & Blandat: Victoria Greves Stolthet & Fördom.

 

Så, exakt hur glad är du över att äntligen vara här och blogga?

– Övertänd!

Vad handlar din blogg om, är det något du kommer att fokusera mer på?

– Jag hoppas att den kommer att bli som ett häng med mig och mina kompisar, och handla om typ samma saker som vi pratar om. Vad som kom först: babyflatorna eller Justin Bieber, hur man flirtar mest optimalt, hobbyn att leta lesbisk undertext även i det mest torftiga underlag. Jag tänkte att jag ska försöka styra lite intervjuer med bra människor, tvinga mina vänner att medverka och skriva guider till svenskt flatliv 2010.

Vem riktar sig din blogg till och, vilken typ av läsare önskar du dig?

– Min blogg riktar sig i första hand till bi/homo/queer-tjejer och andra som är intresserade/medberoende. Jag önskar mig läsare som kommenterar, skickar in bilder på sig själva och önskar ämnen jag kan ta upp! Ju mer läsar-bloggar-action desto bättre!

Hur kom det sig att du mailade mig och föreslog dig själv som bloggare, varför just Sex & Blandat och varför tyckte du att vi behövde en blogg som din?

– Jag gillar verkligen tanken på en sajt för ungdomar/unga vuxna som tar upp sex och relationsfrågor på ett rakt sätt utan så mycket krusiduller. Min blogg behövs för perspektivet skull. Jag är bi, den största delen av mitt umgänge rör sig i gay/queersvängen och det kommer min blogg också göra, hela tiden. Det handlar om synlighet.

Förutom att blogga, vad tycker du om att göra?

– Just nu är jag inne i en läsa bok-fas. Jag går och läser samtidigt. Jag älskar min utbildning, mina klasskompisar och att hänga runt.

Kommer du att svara på läsarfrågor?

– Jag skulle älska att få läsarfrågor!! Snälla, skicka! stolthetofordom@gmail.com

 

Det här gillar Vicky (som jag tänker kalla henne oavsett vad hon tycker om det. Alabamas anm.)

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Sex med Johanna
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.