Leksaker från www.intimera.se
1 av 4
Leksaker från www.intimera.se - Foto: Intimera.se
Högoddsaren Sqweel från www.mylovetoys.se
2 av 4
Högoddsaren Sqweel från www.mylovetoys.se - Foto: MyLoveToys.se
En härlig blandning från www.amorspilar.se
3 av 4
En härlig blandning från www.amorspilar.se - Foto: AmorsPilar.se
Sex & Blandat har testat sexleksaker.
4 av 4
Sex & Blandat har testat sexleksaker. - Foto: Sxc.hu

Sex & Blandat testar: Sexleksaker

Utbudet av sexleksaker är som bekant oändligt och det kan vara en riktig djungel att försöka hitta rätt i jakten på den perfekta dildon eller för all del, lösfittan.


Beställningsinfo & kommande tävling!

Hos samtliga företag vi samarbetat med i detta test finns en åldersgräns på 18 år för att få lägga en beställning och alla tre företagen skickar sina varor i paket som inte på något vis avslöjar dess innehåll.

För ytterligare information om företagen och beställningsvillkoren gå till respektive hemsida:

Intimera.se

MyLoveToys.se

AmorsPilar.se

Sex & Blandat presenterar inom kort en tävling i samarbete med AmorsPilar.se i vilken du har chans att vinna ett mycket exklusivt kit från deras webshop så håll ögonen öppna!

Sex & Blandat har fått äran att testa ett antal sexleksaker och efter många sköna stunder har vi nu sammanställt resultatet. Produkterna presenteras i samarbete med Intimera.se, AmorsPilar.se samt MyLoveToys.se och listan nedan är utan inbördes ordning. Håll i er!

Bild 2:

Throbbing Hearts, är en variant av den mer kända Mr. Rabbit. Det som är speciellt med Throbbing Hearts är att skaftet expanderar och drar ihop sig - pulserar! Detta kan den göra i olika hastigheter. Den lilla klitorisstimulatorn är grym och vi gillar speciellt att den styrs separat med en egen knapp och att man på så vis kan välja bort den funktionen om man nu känner för det. Den pulserande känslan uppskattas även om vi hade önskat att den kändes kraftigare - ibland upplevs det som om man skulle kunna knipa den till att sluta.

Compact Pro, är en relativt liten men väldigt kraftfull vibrator. Den levereras med olika toppar som man kan byta ut och välja mellan beroende på vilken känsla man vill uppnå för stunden. Den har även ett antal olika mönster av vibrationer att välja bland om man inte nöjer sig med den enkla, konstanta vibrationen i olika styrkor. Skitbra!

Stud Delay Spray, testades på en kille som egentligen inte hade något behov av produkten men han gillade den ändå skarpt då den lät honom "slappna av" mer och eftersom han inte längre behövde koncentrera sig så mycket på att hålla tillbaka sin orgasm. Produkten håller vad den lovar men vi gillar inte smaken, akta dig för att komma i närheten av hans kuk med din mun efter att ha sprayat den med Stud Delay Spray.

Bild 3:

Vibrationerna i Nice Slice är mycket starka och styrs enkelt med två knappar. Vi älskar den lena ytan och det faktum att massagestaven är vattentät och alltså går att använda i badet eller duschen. Lite väl stor, tyckte vår testperson men poängterade att det givetvis är individuellt hur den känns.

Alabamas personliga favorit är Groovy Chick. Den är rosa, med ett ytskikt av silikon och stimulerar inte bara g-punkten utan även klitoris och blygdläppar. Vibrationerna behövs enligt mig, Alabama, inte då det är hur den träffar g-punkten som gör den här produkten speciell. Ett litet minus är att om man väljer att hålla den i handen (vilken man i princip inte behöver göra) finns inget riktigt bra grepp att finna. Eventuellt handlar det bara om övning dock.

Eros Aqua Gel, är ett vattenbaserat glidmedel med en aning tjockare konsistens än vanligt vilket vi tycker är bra då det inte blir lika rinnigt som annars. Det är också toppen att det funkar ihop med alla leksaker och med kondom.

Feline, är som en rosa Compact Pro (se ovan) men känns mer redig och hållbar.

Fleshlight, fick ett mycket högt betyg av vår testperson som i sin recension utbrast saker som "Vilken känsla, nästan som på riktigt faktiskt!! Helt otroligt!" och "Man kan skruva på baksidan av produkten för att reglera suget och oj, oj, oj!". För den som inte vet vad en Fleshlight är kan vi berätta att det är en "lösfitta" i skepnad av en ficklampa, men med mycket härligare insida.

Butterfly Kiss är utformad för att stimulera både G-punkten och klitoris och det gör den. Men inte på något revolutionerande sätt tyvärr. Bra grej är dock att den är vattentät, och jättesöt - för den som vill känns sig lite oskyldig kanske. En bra produkt för nybörjaren!

Inner Vibe Ring, är en penisring för engångsbruk. Våra testpersoner, och då speciellt tjejen tyckte om den här och kände att vibratorn höjde den sexuella njutningen men upplevde efter ett tag att den var en aning i vägen. Bra grej dock, menade de, med en engångsprudukt till ett rimligt pris.

Siri Pink - den lite lyxigare vibratorn, är av hög kvalitet vilket känns då man håller i den och den kommer i en fin förpackning som bidrar ytterligare till känslan av att detta är en leksak med klass. En hel massa extrapoäng får den för att den laddas i ett vanligt eluttag och inte går på batterier. Siri Pink har en snygg design vilket vi också uppskattar och sist men inte minst ger den fantastiska orgasmer, vibratorn erbjuder många alternativ och den enda nackdelen skulle eventuellt vara det lite högre priset.

Bild 4:

Sex & Blandats självklara vinnare! Ofta har man tänkt att "ska det vara så svårt att uppfinna en leksak som simulerar orelsex?!", men inte längre för nu finns den i form av Sqweel! Med sina roterande "tungor" påminner den enormt mycket om att bli slickad på riktigt. Använd rikligt med glidmedel, starta Sqweel långsamt och öka efter ett tag hastigheten för bästa resultat. Den här är grym och rekomenderas starkt!

Se video nedan i vilken Alabama presenterar Sqweel ytterligare för mer information.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/
/