Måndag 27 Jun
Stockholm

"Det osar blonda hotellrumsbesök"

Svärmorsdrömmen Andreas
1 av 6
Svärmorsdrömmen Andreas. Foto: SÖREN ANDERSSON/Scanpix
Fina vännen Daniel Norberg
2 av 6
Fina vännen Daniel Norberg. Foto: EEROBILD/All Over Press
Idolredaktören Elin Kvist i egen hög person
3 av 6
Idolredaktören Elin Kvist i egen hög person. Foto:
Kyssvänliga Linda Warg
4 av 6
Kyssvänliga Linda Warg. Foto: JESSICA GOW/Scanpix
Gotlandshunken Olle Hedberg
5 av 6
Gotlandshunken Olle Hedberg. Foto: BERTIL ERICSON/Scanpix
The rockstar - Jay Smith
6 av 6
The rockstar - Jay Smith. Foto: SÖREN ANDERSSON/Scanpix

Vem av årets idoler vill man egentligen presentera för mamma och vem hamnar under rubriken "ta mig här och nu"? Nyheter24:s Idolredaktör Elin Kvist ger Sex & Blandat sin lista!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Får du inte nog av Idol?

Nyheter24:s Idolredaktör Elin Kvist, 21, har ständigt något nytt på gång gällande allas våra idoler.

Elin raporterar de senaste nyheterna kring programmet och låter dig ta del av skandaler, hyllningar och totalsågningar på www.nyheter24.se/noje/idol.

Årets...

Presentera för mamma

Andreas Weise är grabben med charmradarn ständigt påslagen. Svärmorsdrömmen har årets sexigaste soulröst, är en tvättäkta Don Juan och har smak för livets goda - vilket vi innerligen hoppas resulterar i flådiga middagar, ångande sovrumsvisiter och romantiska överraskningar (vi snackar alltså inte Playboyinspirerade spetstangas som lämnar fantasin fullkomligt sysslolös här).

Ta mig här och nu

Den kvinna som inte håller Olle Hedberg som sin, om än hemligt, våta dröm måste vara antingen blind eller igentorkad. Gotlandshunken har kroppen, rösten och skäggstubben som krävs för att, med all rätt, bli ordentligt och fullständigt objektifierad.

Vi kan väl bara vara vänner?

Myspojken Daniel Norberg. Konkurrensen känns stenhård från horderna av idominsmetande fjortisbrudar, men tjejerna kan vara coollugna. Undertecknad känner att epitetet killkompis skulle räcka mer än väl för gullgossen Daniel. En uppesittarkväll med honom, den senaste Beck-filmen, en flottig tallrik tacos, fredagsmyschirre och soffgruppshångel är så mycket Svensson, Svensson att jag ryser av bara tanken.

Makes me wanna go lesbian...

Linda Varg har kyssvänliga Angelina-läppar, århundradets kindben och ett efternamn som indikerar allt annat än stilla gosande. Det är tveklöst komplexvarning för att rulla i sänghalmen med den bruttan, men skulle man någon gång krossa linjen är det utan tvekan med en brud som Linda.

Mest svårflirtade

Jay Smith är Idols egen rockstar, och redan där osar det trånande groupies, blonda hotellrumsbesök och sexorgier. Gärna i kombination. Men även om Jay uppfyller samtliga krav för den åtråvärda bad boy-titeln är han inte helt enkel att fånga. Förutom att han är gift (kan vara stundtals problematiskt) så är hans integritet och svåra attityd förödande för en lustande kropp.

/Elin Kvist

 

Och här har vi killen som får både Elin och Alabama att bli alldeles till sig i paltorna - Olle Hedberg

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.