Måndag 17 Jan
Stockholm

Test: Vilket preventivmedel passar dig?

Vilket preventivmedel är bäst för dig?
Vilket preventivmedel är bäst för dig?. Foto: Sxc.hu

"Preventivmedlet som du använder ska inte bara skydda dig mot oönskad graviditet, det ska även passa din livsstil, personlighet och kropp." På preventivmedel.nu kan du testa vilken preventivmedelstyp du är!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Preventivmedel.nu

Här kan du läsa vidare om till exempel:

P-ring

Östrogenfritt p-piller

P-plåster

Minipiller

Du behöver inte längre proppa kroppen full av hormoner eller lida av jobbiga biverkningar till följd av användandet av ett preventivmedel som kanske egentligen inte alls passar dig. I dag finns det så många olika alternativ att välja bland att ingen borde gå utan och därmed oskyddad.

Givetvis ska kondom användas vid tillfälliga sexuella förbindelser då andra preventivmedel inte skyddar mot könssjukdomar men utöver detta kan det vara bra att använda sig av något som skyddar mot oönskade graviditeter.

Det är dock inte alltid lätt att veta vad man ska välja för typ av preventivmedel och detta har sajten preventivmedel.nu förstått. På preventivmedel.nu kan du bland annat läsa om menstruation, graviditet och om hur ett besök hos gynekologen går till. Vidare kan du lära dig mer om olika preventivmedel och kanske bäst av allt - testa vilken p-medelstyp just du är!

Spring in och se efter, är du Alternativa Anna, Sökande Sofia eller kanske Rörliga Rebecka?

Kommentera
Kopiera länk
Dela