Onsdag 12 Maj
Stockholm

Sex & Blandat dejtar: Andreas Ahlberg

Hela gänget samlat: Emelie Johansson, Johannes Aasa, Sandra Fransson, Leonardo Chazarreta, Petter Jansson, Julia Krischel, Jean-Pierre Lopes Marques, Melissa Cofield, Andreas Ahlberg, Lin Kowalska samt Emanuel Wäsström.
1 av 3
Hela gänget samlat: Emelie Johansson, Johannes Aasa, Sandra Fransson, Leonardo Chazarreta, Petter Jansson, Julia Krischel, Jean-Pierre Lopes Marques, Melissa Cofield, Andreas Ahlberg, Lin Kowalska samt Emanuel Wäsström. Foto: TV6/Ulf Berglund
Andreas bloggar på www.finest.se/andreasahlberg
2 av 3
Andreas bloggar på www.finest.se/andreasahlberg. Foto:
Snygging!
3 av 3
Snygging!. Foto:

"Jag är inte en person som står i ett hörn och käkar nötter, jag gillar att vara i centrum och stå i rampljuset." Andreas från Paradise Hotel svarar på heta frågor!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fem snabba med Andreas

Dumpa eller Dumpas?

– Dumpas. Blir hellre sårad än att såra.

Snabbis eller maratonsex?

– Maratonsex. Baby we can do it all night.

Fyllesex eller nyktert?

– Nyktert.

Kärlek eller karriär?

– Kärlek. Utan kärlek är livet meningslöst.

Bortamatch eller hemmamatch?

– Trivs bäst på hemmaplan.

Carl Andreas Ahlberg, 20, bor i Nynäshamn men längtar till Stockholm. Han spenderar sin mesta tid på gymet, festar gärna och umgås mycket med sina vänner.

Nyligen såg vi Andreas i Paradise Hotel, där han tyvärr åkte ut ganska tidigt. Nu tar han dock revansch - som singel i stan!

Trivs du bäst som singel eller som någons pojkvän?

– Både och skulle jag vilja säga. Älskar känslan av att vara fri men samtidigt skulle det inte sitta helt fel att ha någon att dela allt med.

Förutom det självklara att inte ligga med andra och så vidare, vad är det du gör som singel, som du aldrig skulle göra om du var i en relation med någon?

– Lever för stunden och fullföljer drömmar. Till exempel resan till Colombia. Fick vara med om mitt livs äventyr vilket aldrig hade varit möjligt om jag haft ett förhållande.

Hur länge varade ditt senaste förhållande och varför tog det slut?

– Det varade i strax över ett år. Anledningen till att det tog slut var för att jag tappade känslorna för personen. Glöden slocknade helt enkelt.

Vilken fråga gällande sex skulle du aldrig svara på?

– Intima frågor om en person jag varit med. Det skulle kännas oerhört respektlöst.

Hur behandlar du en flickvän? Vad är det finaste du gjort för någon du varit förälskad i?

– Killen som behandlar sin flickvän som en prinsessa är beviset på att han själv blivit uppfostrad av en drottning. Min mor är en drottning. Jag gav henne mitt hjärta.

Är du romantiskt lagd?

– Absolut. Älskar att hitta på små oväntade romantiska saker.

När känner du dig som allra hetast?

– Under ett hårt, svettigt gympass.

Var raggar du helst upp någon och, hur gör du?

– Föredrar att bli uppraggad, men om en kvinna har något speciellt tar jag kontakt med henne oavsett plats. En blick säger mer än tusen ord!

Vad letar du efter hos en tjej, vad tycker du är sexigt?

– En riktig kvinna med skinn på näsan. Tjejer med ambitioner i livet är otroligt sexigt. Utseendemässigt - ett par ögon man kan drunkna i.

Har din medverkan i Paradise Hotel gjort det lättare eller svårare för dig att träffa tjejer?

– Jag har aldrig haft svårt att få tjejer, men nu snackar vi en helt ny dimension. Får dagligen inviter om allt från en fika på stan till mer skamliga erbjudanden. Sjukt hypat trots att jag åkte så tidigt i programmet, men det är skitkul.

Hur länge väntar du med att höra av dig efter en grymt bra dejt?

– Omöjligt att svara på. Följer min instinkt och mitt hjärta.

Är du svartsjuk?

– Svartsjuka är väl lite ett bevis på kärlek. Men jag är inte speciellt svartsjuk av mig. Det gäller att ha förtroende för varandra. 

Läs Andreas blogg HÄR!

Kommentera
Kopiera länk
Dela