Hunken Cimon
1 av 8
Hunken Cimon - Foto: TV6
Björn af Kleen, Cimon Lundberg samt Alex Schulman.
2 av 8
Björn af Kleen, Cimon Lundberg samt Alex Schulman. - Foto: TV6/Ulf
En one-minute-man?
3 av 8
En one-minute-man?
Cimon med flickvännen Michaela Forni
4 av 8
Cimon med flickvännen Michaela Forni - Foto: Mathias Nordgren
Cimon - en 65 kilos kille i ett par smutsiga briefers
5 av 8
Cimon - en 65 kilos kille i ett par smutsiga briefers
Sex & Blandat presenterar Cimon Lundberg
6 av 8
Sex & Blandat presenterar Cimon Lundberg - Foto: www.linneafrank.com
Cimon
7 av 8
Cimon - Foto: www.linneafrank.com
Långe Cimon med Sex & Blandats Alabama och Diabetesmannen
8 av 8
Långe Cimon med Sex & Blandats Alabama och Diabetesmannen

Efterlängtad krönikör på Sex & Blandat: Cimon

Sex & Blandat beslöt sig för att värva en krönikör och valet av denne var givet. Vi är mycket stolta över att få hälsa Cimon Lundberg välkommen till oss.


Cimon Lundberg

Cimon, 20, bor på Södermalm i Stockholm. Han är programledare, krönikör och gör samtidigt en hel massa annat. Han är åter tillsammans med sin stora kärlek Michaela Forni.

Givetvis har Cimon även en blogg där man kan följa honom på alla hans uppsåt och den kan du läsa HÄR.

Sex & Blandat har nu efter en testmånad, äntligen nöjet att med skräckblandad förtjusning, presentera Cimons kvällsbok.

I kvällsboken kommer ni varje vecka att få lära känna Cimon Lundberg lite bättre. Hela Cimon. Och vad det innebär tog Alabama reda på genom en kort intervju.

Tja Cimon, hur är läget?

– Det är jävligt bra ska du veta, tackar som frågar!

Berätta, hur kommer det sig att du ska skriva krönikor för Sex & Blandat?

– Jag såg ett mönster i min blogg som behövde utvecklas. Plötsligt var det bara otroligt engagerade texter, budskap och dilemman som jag hoppades skulle nå ut. Det var inte vad min blogg var till för. Så jag bestämde mig för att skilja på min blogg, och mitt övriga skrivande och tog kontakt med Nyheter24.

Vad kommer dina krönikor att handla om?

– Krönikorna kommer att bli vardagsbetraktelser utifrån mitt liv som man (går att diskuteras). Jag har, sen jag började skriva offentligt, varit otroligt ärlig och öppen kring allt. Speciellt när det kommer till vardagen, sex, kärlek och relationer.

– Jag ska försöka lyfta fram det vi män aldrig vågar prata om, och spika upp det överallt! Antingen blir jag hyllad, eller föraktad som en bedragare. Förhoppningsvis båda.

Dina texter får nästan uteslutande beröm, dina läsare älskar dig. Varför gillar de dig så tror du?

– Det har förmodligen att göra med min ärlighet. Många gånger får jag höra att det känns som att jag pratar med mina läsare, att texten är till för "bara dig". Jag lämnar inget osagt, på gott och ont.

– Jag talar gärna om hur jag grät till senaste dramat jag såg, hur jag kom för tidigt under samlaget med min kvinna eller hur maktlös jag känner mig inför mina ynka 67 kilo muskler som 1,86cm lång. Folk överraskar förmodligen sig själva med att faktiskt tycka om en kille med hjärta och själ. En vanlig jävla människa med lite för stor käft.

Du började ju blogga i och med din medverkan i Paradise Hotel, utöver det, har du skrivit tidigare i ditt liv?

– Som yngre skrev jag otroligt mycket. Tyvärr var det inte lika givande som tonåring (ok, inte coolt) och jag slutade plötsligt helt och hållet. Men sen jag började blogga, har suget verkligen kommit tillbaka och jag börjar även en författarlinje snart.

Stämmer det att du skriver på en bok? Om ja, när får vi läsa den?

– Det stämmer! Boken kommer att skilja sig en del från de texter man läst av mig hittills. Det blir en samling noveller som är skrivna utifrån mig själv, mina tankar och känslor. Sen kommer den även innehålla texter från bloggen och krönikor.

Varifrån kommer du att hämta inspiration till dina krönikor?

– Överallt. Jag har börjat iaktta min vardag som aldrig förr. Först och främst mitt egna privatliv som innehåller mer än vad man tror kring ämnet sex, kärlek, samlevnad och alla möjliga relationer. Men även folk på gatan, "snackisen" med grabbarna under en ölkväll, folk på fik eller människor på krogen. Inget och ingen kommer att gå säker numera.

Får du aldrig skrivkramp? Och om ja, hur löser du det?

– Självklart. Det finns nog inget som gör mig så arg, ledsen och frustrerad som just skrivkramp. Jag låter helt enkelt helvetet ta sin tid. Det är ingen idé att jäkta. Min skrivkramp går hand i hand med min prestationsångest.

Skrivmässigt, vem är din förebild?

– Det kan vara farligt att erkänna, för jag vill inte jämföra mig eller tävla mot honom men det är helt klart Alex Schulman. Han är ett geni, och jag finner mycket inspiration i hans texter. Så mänskligt, privat och korrekt. Träffar mitt i prick.

– Det är mitt mål, att kunna prata med läsaren genom text, utan att bli skitnödig.

Är du peppad nu då?

– Nja. Jo men självklart!

Läs Cimons senaste krönika här!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.