Boa Constrictor - Kungsboa.
1 av 3
Boa Constrictor - Kungsboa. - Foto: Sxc.hu
Under fotograferingen.
2 av 3
Under fotograferingen. - Foto: Faksimil Youtube.com/M4TV7
Orit Fox kysser ormen.
3 av 3
Orit Fox kysser ormen. - Foto: Faksimil Youtube.com/M4TV7

Video: Dödsbettet

Det började som en sexig fotografering men slutade betydligt värre - åtminstone för en av modellerna.


Kungsboan

– Kungsboan är en stor, huvudsakligen marklevande orm som blir mellan en och en halv till tre och en halv meter lång och som kan väga upp till 30 kilo. Liksom andra boaormar är den inte giftig, utan dödar sitt byte genom att kväva det, skriver Wikipedia.

Den israeliska modellen och skådespelerskan Orit Fox var inte helt bekväm i början av fotograferingen i vilken hon plåtades tillsammans med en livs levande kungsboa.

Men i slutänden var det ormen som bet i det sura äpplet. Eller i det här fallet - bröstet.

Tanken var att låta Fox sexigt posera med ormen slingrad kring kroppen och det hela ser först ut att fungera riktigt bra.

Efter en stund väljer dock modellen att ta sin nya bekantskap med reptilen till en ny nivå och de två delar vad som skulle kunna liknas vid en tungkyss.

Eventuellt hade Fox inte borstat tänterna tillräckligt noga, eller så tyckte ormen kanske att hon gick för fort fram, för någonting fick i alla fall denne att hugga, och sätta tänderna i modellens enorma, icke naturliga, bröst.

Paniken råder inte särskilt länge då ormen relativt snabbt släpper taget, hjälp finns på plats och Fox förs till sjukhus för att där ges en stelkrampsspruta.

Tyvärr slutar inte historien lika lyckligt för ormen, som senare avlider till följd av silikonförgiftning, meddelar Daily Mail.

Här visas hela händelseförloppet:

/
/
Orm
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!