Tisdag 7 Dec
Stockholm

Panelen: Har du blivit påkommen när du haft sex?

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Nu kör Sex & Blandat en ny panel. Den här gången med det sköna gänget Carl Philip, Citty och Ellen.Frågan är: "Har du blivit påkommen någon gång när du haft sex?"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Veckans panel

Carl Philip Dreyer, 22 år och ansvarig för onsdagarna på Café Opera. Har tidigare arbetat på Pure och vet hur man festar och charmar kvinnor (anser han själv åtminstone.)

Citty Olsson, 22 år, redaktionschef för Finest.se. Rutinerad minglare på Stureplan men på fritiden föredrar hon en bärs på söder.

Ellen Bergström, 22 år, sångerska och bloggare. Har varit med i tv-programmet "Jakten på Julia" samt även popgruppen Kick.

Carl Philip Dreyer, onsdagsansvarig på Café Opera:

- Ja, det har hänt mig. Blev påkommen av min husmor när jag gick på internatskola i Sigtuna för sisådär 4 år sen.
- Jag och mitt ex skulle ta en snabbis på rasten, min husmor var tydligen lite slarvig just den dagen och glömde knacka. Hon skulle in och lämna post, och trodde väl antagligen att jag var på lektion. När hon såg oss tappade hon posten, vände och sprang. Sen vågade hon inte titta på mig mer under dagen.
 

Citty Olsson, redaktionschef och bloggare på Finest.se

- Nej, jag har inte blivit påkommen. Dock påstår min far att jag råkat ringa upp honom en gång - men eftersom jag inte är en sån som sover med mobilen i sängen tror jag mest att han försöker jävlas med mig eller försöker pejla av om jag har sex överhuvudtaget - pappa, om du läser detta så blir svaret: Nej, jag har inte sex.
 

Ellen Bergström, sångerska och bloggare

- Nej, det har jag inte! Men jag har legat bredvid några som knullade. Och guppat med! Det var på en utlandsvistelse och min tjejkompis blev störtkär i en kille. De skulle ha en dejt på kvällen, jag hjälpte till och dukade upp ett bord på hotellrummet och la fram lite chips och tre flaskor vin. Sedan drog jag ut och festade med mina bögkompisar.

- När jag kom tillbaka satt de kvar där, klockan 3 på natten. Min kompis frågade om det var okej att han sov där. Och jag sa att det var okej och drar på mig öronproppar och ögonbindel. Efter 20 minuter var de i full gång. Jag kunde inte sova på hela natten. Snacka om bumpy ride!

- Jag låg bara och tänkte på att jag var tvungen att sova så att jag skulle orka upp och sola dagen efter. Om han skämdes dagen efter när jag kommer med solstolen på ryggen och har varit på stranden hela dagen?

- Ja, okej. Jag kikade under ögonbindeln. Jag hade sett honom naken. Och dessutom sett honom dra på henne bakifrån. Haha!

Kommentera
Kopiera länk
Dela