Stockholm

Ligg mer eller lägg ner

SVAR PÅ TAL. "En singeltjejs bekännelser" har fått kritik. Men är det "Ida" som är nymfoman eller läsarna som är jävligt okåta? Hur ser egentligen en vanlig singeltjejs sexliv ut? Redaktör Filippa Berg reder ut situationen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.

Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

En singeltjejs bekännelser vecka 1
En singeltjejs bekännelser vecka 2

Jag tycker det är riktigt roligt. Vår anonyma skribent "Ida" har fått en hel del kommentarer om att hon hittar på och överdriver samt att hennes spalt skulle vara "taget från något billigt porrmagazine".

"Mytomanens drömjobb?

fredag 20/5 av pirog"

Helt seriöst. Läs hennes spalt. Är det bara jag eller känns det som ett ganska normalt sexliv för en snygg tjej i 20-årsåldern i Stockholm med lite aptit på livet så att säga?
Är det så otroligt att hon har sex några gånger i veckan med olika personer, eller att hon gillar att bli sprutad i ansiktet?

Har jag en konstig uppfattning om vad som är normalt? Eller är det "pirog" vars sexliv helt enkelt suger?

Jag trodde faktiskt inte att spalten skulle tas emot riktigt på det här viset. Kan det bero på att det är såpass tabu för tjejer att ha ett ohämmat sexliv, att folk inte ens kan tro att det är sant?

Har också fått kommentarer om att det skulle vara jag som skriver spalten. Det stämmer inte heller. Mitt sexliv ser lite annorlunda ut än så för tillfället. Även om jag känner igen mig lite från förr.

Men det väcker tanken, och frågan, hos mig, hur folks singelsexvanor egentligen ser ut. Hur ofta, och med hur många, ligger ni egentligen? Har jag rätt eller fel när jag säger att jag tror att Idas vanor är hyfsat normala?

Avslutningsvis så kan jag intyga att "Ida" är en helt riktig tjej vars historier är 100 % sanna.

Kanske är hon nymfoman.

Kanske är det bara Pirog som behöver skaffa ett roligare sexliv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.