Per-Robin Gustafsson.
Per-Robin Gustafsson.

KRÖNIKA: Att som bög ligga med tjejer

Komikern Per-Robin Gustafsson om sitt första sexminne med en kvinna: "De orden sammanfattar också mitt första och enda oralsex någonsin med en kvinna."


Vem är krönikören?

Per-Robin Gustafsson är gay, komiker och bloggare. Hans blogg hittar du här.

Jag har varit homosexuell så långt tillbaka jag överhuduvudtaget kan minnas. Mitt första gayminne är nog när jag vid sju års ålder var besatt av tv-serien ”Dr Quinn” bara för att hennes äldsta son Matthew var min första riktiga kärlek. Vid elva års ålder kom jag ut inför min mamma som tyckte att jag valt den svåra vägen i livet. Jag gav svar på tal och sa att dubbelnamnet Per-Robin kanske var ett dumt val om man INTE vill ha en homosexuell son?

Men bara för att man varit bög hela livet behöver ju inte det innebära att man enbart snöar in sig på det. Jag skulle beskriva mig som lite experimentell och har inget emot att prova nya erfarenheter. Jag är dock alldeles för lat för att någonsin orka ragga på en tjej. Att köra spel och hålla på är inte min grej och känns som en allt för stor ansträngning när man liksom inte ens är särskilt intresserad till att börja med. Men när det kommer fina tjejer som praktiskt taget slänger fittan i ansiktet på en kan man ju lika gärna köra på.

Dock bör tilläggas att första gången jag med mitt ansikte närmade mig ett kvinnligt kön fick stora problem. Jag bestämde mig för att testa att utföra oralsex på en kvinna eftersom det känns som det mest extrema man kan göra. Jag tog ett djupt andetag och tog av henne trosorna och det var ju som att kliva rakt in i en ny värld. Nya dofter, smaker och ett PH-värde jag aldrig skådat förut.

Precis när jag gör mig redo att hugga in på den svulstiga köttros som blommat ut framför mig blir jag forcerad av mina egna tankar. Jag kan inte få en filmscen att sluta spelas upp i min hjärna. En scen ur filmen ”Lejonkungen”. Ni vet den där scenen när Simba är i djungel hos Timon och Pumba och ska lära sig äta maskar. Jag känner mig precis som Simba. Det är liksom inte min favoritmat som ligger framför mig men jag är jävligt hungrig. Det som dock bryter min koncentration fullständigt är dock att jag i min fantasi bara hör Pumba när han säger: ”Det är slemmigt men mättande”

De orden sammanfattar också mitt första och enda oralsex någonsin med en kvinna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!