1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Killpanelen: Vad är det sexigaste en tjej kan ha på sig?

Den här veckan ställer vi frågan alla tjejer vill veta: Vad är det sexigaste respektive osexigaste en tjej kan ha på sig egentligen?Killpanelen har svaret.


Veckans panel

Gustav Anestam, 23 år, fotograf och filmare.

Fredrik Strebel, 24 år, nattklubbschef på Laroy samt Pepes Bodega.

Timothy Forni
, 20 år, IT-studerande.

Gustav Anestam:

- Sexigaste en tjej kan ha på sig skulle jag nog säga är en magtröja, typ en vintage, avklippt Iron Maiden t-shirt, ett par höga klackar och långt utsläppt hår. Finns inget snyggare än en tjej som har lite "rebell-anda" i sig men som ändå har koll på vad hon passar i.

- Just att se lite hud med den rebellattityden... ouff, det finns inget hetare i min bok!

- De osexigaste en tjej kan ha på sig är nog typ en Ed Hardy-klänning som är sönderklippt eller en burka... ingenting kan slå ens egna fantasi om en brud, men vad fan, när man ser allt eller inget så blir det ju inte direkt någon över till fantasin att leka med, vilket suger... jag personligen hade inte brytt mig om en brud som såg ut så i alla fall.

Fredrik Strebel:

- Jag gillar ju jeansshorts och ett skönt linne... Enkelt liksom. Inte för mycket men ändå sexigt... måste ju vara på rätt tjej dock!

- Osexigaste, hm... kanske tjejer som går ut i baddräkt som en viss Filippa Berg! Haha!

Timothy Forni:

- Det sexigaste en tjej kan ha på sig ute på krogen är enligt mig en tajt fodralklänning med ett par riktigt höga klackar till. Det ger en "fantasi" om att tjejen är bestämd och vet vad hon vill ha.

- Det osexigaste du kan ha enligt mig är kläder som inte framhäver dina kurvor, allt från långklänningar som sitter dåligt till hoodies som gör att du ser ut som en nunna. Allt som gör att du blir väldigt ofeminin helt enkelt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!