Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarfråga: Är jag förälskad?

Sex & Blandat | 15/06/2011 16:17

Hur vet man egentligen när man är kär eller förälskad i någon?

Jag är inte den där personen som blir kär sådär lätt, jag har faktiskt aldrig varit kär i någon, det är inte så att jag inte umgås med tjejer, det gör jag regelbundet, jag har bara aldrig fallit för någon.

Men nu för ett par dagar sen så var jag på grillfest med några polare, och dit kom då tjejen, vi kan kalla henne Sanna. Jag hade träffat henne några gånger innan, men aldrig riktigt pratat med henne. Grillfesten gick som vanligt men jag pratade en hel del med denne Sanna vad jag minns i alla fall.

Men to the point! Jag känner henne knappt, men sen den dagen har jag inte kunnat sluta tänka på henne, jag går dag ut och dag in och bara tänker på just henne, jag vill bara umgås med henne och prata med henne, jag vet inte varför, jag känner ju inte människan?

Är detta en förälskelse? Jag har ingen aning, aldrig upplevt något liknande! Vill bara vara med henne hela tiden, umgås med henne, prata med henne, ja allt. I don't know what to do!


Svar:

Detta låter som en typisk förälskelse. Man blir lite halvt besatt även om man kanske, som i ditt fall, inte ens riktigt känner personen i fråga.
En förälskelse kan utveckla sig till kärlek, eller stanna vid just en förälskelse som dör ut när du lär känna personen bättre.

Men hursomhelst är det en underbar känsla att vara förälskad, så ta vara på den! Ännu mer underbart är det förstås om det utvecklar sig till kärlek och hon känner samma sak.

Enda sättet du kan ta reda på det är om du träffar henne mer. Så ja, det du bör göra är väl att ta kontakt med henne igen och se vad som händer!

Jag önskar dig ett riktigt varmt lycka till!