Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejpanelen: Hur förlorade du oskulden?

1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Sex & Blandat | 21/06/2011 14:06

Den här gången frågar vi panelen om den allra första gången. Hur gick det egentligen till och är den första gången en gång de ångrar?

Mathilda Westerlund:

- Jag förlorade oskulden den nittonde juli kvart över tre en sommar innan jag ens var byxmyndig. Det var så länge sedan att man fortfarande använde cd-spelare, iron maiden var på hög volym och skivan började hacka mitt i debuten.

- Det gjorde inte ont men var heller inte särskilt skönt och det tog slut relativt fort. Ungefär fem till åtta minuter. Vi var inte ihop eller kära. Eller jag var nog lite förälskad men sexdebuten handlade enbart om nyfikenhet. Det var spontant och impulsivt. Jag ångrar ingenting. Trots att det var väldigt tidigt och inte det minsta kärleksfullt eller ett uns av romantik. Men sen förlorade jag oskulden två gånger efteråt då jag var i ihop med någon. Det kändes ju lite fult att ta någons oskuld och inte vara det själv så jag ljög lite.

- Nu förstår jag inte riktigt varför man gör en stor grej av första gången man har sex. Det spelar ju ingen roll när eller hur. Så länge det finns lust så finns det ingen anledning att tveka. Sexdebutera är inte stort och det gör alla förr eller senare.


Annie Lindblad:


- Jag var 15 och det var med en gammal barndomskärlek i hans sommarstuga. Jag ångrar det inte. Vi träffades bara ett fåtal gånger efter det. Vi hade inget förhållande eller så men vi var goda vänner sen flera år tillbaka.

- Det var rätt kille att förlora den med men jag var dock inte så kär så det blev inget mer. Jag är nöjd med att det var en person jag kände och inte på fyllan i en parkbänk någonstans. Så länge det känns rätt från båda parter så tycker jag att det är okej. Jag tycker dock man ska hålla på sin oskuld tills det verkligen känns rätt och inte bli av med den "bara för att".


Linda Ekholm:

- Haha, jag minns det nästan inte! Det är ju lite sjukt. Jag vet att jag var 17 år gammal i alla fall och det var med min första pojkvän, hemma hos honom. Jag ångrar det inte.