Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarfråga: Det är inte skönt

Sex & Blandat | 17/06/2011 14:43

Signaturen Ella har problem med sin pojkvän och deras sexliv.

Hejsan, det är så här, att min kille vill att jag och han ska prova doggystyle men jag har redan provat det med en annan kille och det var inte skönt!
Jag har sagt det till honom men han sa:
"Men jag är annorlunda"
Så gjorde han det med mig igår och han hade fel. Det var inte alls skönt! Jag sa det till honom och han sa:
"Fan asså, du bara tror det!! Jag hade det jätteskönt!"
(det var efter sexet)

Så idag ska vi prova analsex och jag hoppas att det går över. Men problemet är att han har inte pratat med mig i dag alls o jag är rädd att han e sur på mig.
Kan jag göra något speciellt för att muntra upp honom? Tacksam för svar.
// Ella


Svar:

Sex är något som båda ska vilja ha. Och det gäller allt. Vill du inte göra en sak får din pojkvän respektera det.

"Du bara tror att det inte var skönt", vad är det för sak att säga? Är det inte skönt så är det inte skönt, det är svårt att "inbilla" sig en sådan sak!
Vad är det för pojkvän som struntar i att du inte tycker om något bara för att han själv gillar det? Otroligt själviskt.

Sen menar jag inte att man ska vara rädd för att prova nya saker, absolut inte. Det är mycket man gillar som man inte vet om förrän man har testat det. Men HAR man testat och kommit fram till att man inte gillar det så får ens partner helt enkelt acceptera det.

Jag hoppas verkligen att du inte går med på att prova analsex nu bara för hans skull eller för att du känner någon sorts "skuld" för detta. Om du ska prova det ska du göra det för att du faktiskt vill.

Han har verkligen ingen rätt att vara sur på dig för detta. Låt inte honom sätta reglerna för ert sexliv. Ni är två i detta, glöm inte det.