Fredag 17 Sep
Stockholm

Läsarfråga: Min pojkvän kollar på porr

Vad betyder det när ens kille kollar på förnedringsporr och vill hålla det avskilt från sin flickvän?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i över ett halvår,  vi är väldigt tighta och öppna med allting och vi har ett bra sexliv. Han är 24 år och väldigt säker och öppen i sin sexualitet. Han vill också gärna ha analsex med mig, vilket han pratar om ofta och gärna, och jag har gått med på att prova.

Det enda han inte är öppen med är hans porr. Vi snackar ofta om det, men jag får aldrig se eller veta vad han kollar på. Han säger att det är något som man håller separat från sin flickvän. Jag råkade av en slump kolla i papperskorgen på hans dator, och där fanns hans porr.
Bukkake, blond whore humiliation, anal rape, oral vomit m m var titlarna på hans filmer. Vad betyder detta?! Jag känner mig lite obekväm med att han gillar att kolla på detta och att han tänder på det.

Mina frågor är: Håller alla killar sin porr avskilt från flickvännen? Vad betyder det att han bara kollar på den här typen av porr? (bokstavligen där kvinnor lider). Tack för svar på udda frågor.


Svar:


Vad man tänder på i fantasier behöver verkligen inte ha något att göra med vad man vill göra i verkligheten. Att du nu känner dig obekväm är nog precis anledningen till varför han inte ville inkludera dig i detta.
Fantasier är något väldigt privat och känsligt vilket gör att många håller det, som du säger, avskilt från sin pojk- eller flickvän. Av rädsla för att bli sedda på fel sätt eller kanske att bli skrattade åt.

Jag tycker inte du ska göra det här till någon stor grej. Hans porrtittande har ingenting med ert sexliv att göra, även om det kan kännas så.

Man behöver inte dela allt. Det är möjligt att han kanske kommer vilja dela detta med dig i framtiden, men tills dess: Låt honom ha sin porr ifred.

Kommentera
Kopiera länk
Dela