Onsdag 29 Sep
Stockholm

Veckans flashback - bäst, roligast, skönast

Hur du ligger bäst på festivaler, det skönaste du har varit med om, om sex med pandor och ifall streckfittor är snygga.Sex & Blandat listar några av de skönaste trådarna på Flashback just nu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
S&B <3 Flashback

Sex & Blandat älskar Flashback. Därför kommer vi från och med nu varje vecka lista "Veckans flashback". Trådar som är roliga, nyttiga eller bara allmänt sjuka - de listar vi här.

Tips: I festivaltider som dessa är ju denna tråd ypperlig:
Så får du ligga på festivaler.

Utdrag ur första inlägget:

"Hur drar man folk till sig då? Antingen ser du till att pimpa ditt ert eget camp, eller så hittar ni något annat camp som är häftigt och drar folk och ser till att hänga där. Att campa, eller hitta ett camp nära en av vägarna där det alltid går mycket folk är att föredra. 

/.../

Cigaretter är det ofta brist på på festivaler och folk tigger hela tiden. Snyggingen ska såklart få ett bloss om hon frågar, men hon får ta det direkt från din mun medan du blåser ut rök. Har fungerat många gånger för mig. Ge som vanligt inte alkohol och cigaretter till henne rakt av om hon ber om det, se till att hon måste kvalificera sig för det först.  "Intressant diskussion:
Ett ämne som diskuterats flitigt, och som Sex & Blandat följt med intresse, är tråden En fitta som ser ut som ett streck - hett eller inte?

Tråden inleds med:

"Jag är jävligt intresserad av det här faktiskt, alltså vad folk tycker om tjejer med en fitta som ser ut som ett streck. Är det hett eller inte?
Exempelbilder på en fitta som ser ut som streck: (porrvarning nu då)
Själva fittan i närbild
...och hur den ser ut bakifrån
Helbild på hela tjejen

På den sista bilden ser man hur tjejen ser men försök tänka bort. Hon ser ju bra ut, men vad tycker ni om fittan? Föredrar ni tjejer med streckfitta framför tjejer med mer synliga blygdläppar?
Är fittan viktig när ni drar hem en tjej?"


Vad säger Sex & Blandats läsare om saken?

Fetisch:
Sex med pandabjörn?
Den här tråden fick oss att skratta i 10 minuter.
Bäst är det sista citatet i första inlägget:

"Obs, skriv bara om Pandor, denna tråd är inte avsedd för diskussioner om sex med andra björnraser."


Inspiration: Det absolut skönaste ni varit med om

Ett inlägg i tråden:

"Måste varit med en f.d. KK. Aggressivt som tusan, tror jag inte hade en blodfri fläck på hela ryggen. Det måste varit det bästa och skönaste. Fast inte alla som gillar sånt I guess .. "

En massa människor som beskriver sina skönaste sexupplevelser. Inte helt fel eller hur?

Kommentera
Kopiera länk
Dela