Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarfråga: Otrohet och bröst

Sex & Blandat | 28/06/2011 14:16

Har man varit otrogen om man kramats? Och vad är en normal bh-storlek för en fjortonåring? Sex & Blandat svarar.

Hejsan!

1. För några månader sedan åkte min dåvarande pojkvän till "Örebro" för att besöka sin mamma. Jag skulle övernatta hos en tjejkompis och en annan kille också. Vi drack och blev lite påverkade. Under kvällen kramades jag med killen och vi sov bredvid varann, samt höll om varandra (INTE mer än så). Jag berättade det för min dåvarande pojkvän och det tog slut mellan oss. Jag har jättedåligt samvete över det jag gjorde men har insett att han inte kommer komma över det. Har jag varit otrogen? Vad föreslår du att jag ska göra?

2. Jag är 14 år och ska börja 8:an nu efter sommarlovets slut. Jag har väldigt små bröst. Är 172 cm lång och väger 54 kilo. Min vännina är ca. 164 cm lång och väger 49 kilo (hon är supersmal!!) Hon har B-kupa om inte större och hennes bröst är väldigt välutvecklade för hennes ålder. Själv har jag 70 A och det är otroligt pinsamt! Finns det något man kan äta eller några övningar man kan utföra för att brösten ska växa? Vad är normalt för min ålder?


Svar:

1. Det här med var gränsen för otrohet går är olika för alla och något man helst bör prata om med varandra innan situationen uppstår. Min personliga åsikt är att du inte har varit otrogen om varken kyssar, smek eller sex varit inblandade.
Det som egentligen avgör saken, tycker jag, är om du kände dig otrogen?

Du berättade ju för honom och det var ju ärligt i alla fall. Men vill han inte förlåta dig så vill han inte och då är det bara för dig att gå vidare.

2. Din bh-storlek låter helt normal för din ålder. Varför skulle den vara pinsam? Även om dina bröst inte skulle växa mer så gör väl det ingenting, jag och många med mig tycker det är jättefint med små bröst. Tänk som så, små bröst blir inte lika fort hängiga ;) Det ser sobert och elegant ut dessutom.

Som jag skrivit tidigare så kan dock bröst växa väldigt länge. Mina växer fortfarande och jag är 21 år. När jag var 16 hade jag b-kupa och när jag var 19 hade jag d-kupa. Så fort kan det gå.
Mitt råd till dig är att sluta oroa dig över dina bröst, de kommer mest troligt att bli större med tiden, så don't worry!