Fredag 17 Sep
Stockholm

En singeltjejs bekännelser

Varje tisdag kommer vår anonyma skribent Ida, 20, skriva om sin gångna vecka - detaljerat och ocensurerat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Om Ida

Ida är en 20-årig tjej från Stockholm som lever det goda livet.
Varje vecka ger hon oss en inblick i hur singellivet för en snygg tjej i huvudstaden ter sig. Uncensored.

Vill du fråga Ida någonting, maila till sexoblandat@nyheter24.se

Tjenahejsan alla vänner. Jag ska fatta mig kort för att sen gå in på lite blötare ämnen; som bekant är jag bara en människa – en tjej och inte en kille som några verkar tro - och tjejer har en röd vecka en gång i månaden. Även jag, och då blir det dessvärre inget ligga av.

Så istället för att tråka ut er med detaljer om min mens (för det finns verkligen inget positivt att säga om den!) och berättelser om ligg som inte hände (tre tillfällen sumpade jag, FAN) så ska jag berätta en annan fin historia för er:
 
Historien om kvällen då jag hade trekant.

Detta hände hösten då jag nyligen fyllt 18 och fortfarande var ung och oförstörd (fina tider det!).

Det var en mörk och allmänt deprimerande söndagskväll då jag satt hemma och kände mig trött på livet och gnällde över min innehållsfattiga och händelselösa vardag. Spontan som man är (eller åtminstone försöker vara) bestämde jag och mina vänner Laura och Jonas oss för att skrapa ihop våra sista slantar och köpa oss en oglamorös fylla på Nivå 22 (ja, och jag vill inte prata om det) för att sen ta oss till Café Opera.

Vi har precis hunnit gå ett varv när en lång (utan att överdriva) svinsnygg tjej kommer fram till mig och ger mig en komplimang för mitt halsband.
Vi börjar prata och det visar sig att hon är 27 år, vilket jag aldrig hade kunnat gissa, och presenterar mig sedan för sin pojkvän som hon varit ihop med i tio år vars oskuld hon också tog.

 ”Grejen är att han vill ju inte bara ha legat med mig i hela sitt liv så ibland tar vi in en tredje person...”

Oerfaren och blåögd som jag var förstod jag inte alls baktanken med det hela utan blev istället imponerad och berömde dem glatt för deras lyckade relation.

Allihopa slår sig ned sig vid deras bord som är överfyllt med drinkar och sveper alkohol för kung och fosterland. Detta leder i sin tur till att en jävla hångelorgie utan gränser bryter ut. Jag hånglar med Anna som hon hette, Laura och Jonas. Alla turas om att hångla med varandra. Jag blir medbjuden på efterfest (”efterfest” vilket jag då inte fattade) och åker hem själv tillsammans med Anna.

Hon visar mig runt i en otrolig vindsvåning och jag är fortfarande inte med på noterna förrän vi plötsligt ligger i sängen och kysser varandra.
Kläderna flyger åt olika håll och jag kan inte sluta ta på hennes bröst (bröst är fan najs!).
Hon börjar pulla mig och går sen ner och slickar mig. Vi snurrar runt och jag sätter mig gränsle över henne och håller fast hennes armar samtidigt som jag suger på hennes bröst. Jag slickar henne och sticker in två fingrar i hennes fitta samtidigt som jag inombords svor över att jag hade långa naglar (lustigt att jag ens minns det här med tanke på att jag var bortom stupfull), inte för att hon verkade ha något emot det.

Och innan ni får för er något så nej, jag är inte bisexuell även om jag önskar att jag var lite mer lagd åt det hållet. Ovanstående var resultatet av ett hopkok av nyfikenhet, kåthet och för stora mängder sprit helt enkelt.

Jag vänder mig om och ser att även hennes pojkvän har äntrat lägenheten där han står framför sängen helt avklädd och uppenbarligen njuter av åsynen.
Jag vänder mig om igen, letar fram en kondom och det sista jag minns är att han börjar knulla mig hårt bakifrån. Sen är det svart.

Jag vaknar totalförvirrad nästa morgon och befinner mig spritt språngande naken i en säng.
Frågar mig själv vad i helvete som hände igår och kollar åt vänster: en avklädd man. Okej, inga större konstigheter. Kollar åt höger: en avklädd kvinna. Flashbacks från natten sveper förbi och jag kastar mig upp ur sängen. Sliter tag i mina kläder, glömmer hälften av prylarna och flyr i ren panik.
Mobilen är bombad med samtal från oroliga vänner och föräldrar. Springer ut på gatan och lyckas hitta en tunnelbanestation och sätter mig lätt skakad på tåget. Åker direkt till skolan och hinner precis i tid till första lektionen. WIN!

Senare under dagen när jag lugnat ner mig lite bestämmer jag mig för att kolla upp vilka de här personerna egentligen var och det visar sig att Anna är en känd Café-modell. WIN!

Vad som också är kul är att jag springer på dem ute på krogen ibland och har då blivit inbjuden till fler "efterfester". Så trots min miserabla kanonfylla måste jag ändå fått helt klart godkänt. Återigen: WIN!

Efter den natten bestämde jag mig dock för att ha en vit månad och leva i celibat – ett löfte som jag höll fram tills den kvällen då jag för första gången träffade Honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela