Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Killpanelen: Vad är det mest romantiska du har gjort?

1 av 4

2 av 4

3 av 4

Pablo Navarro Ruiz

4 av 4

Sex & Blandat | 29/06/2011 18:19

Den här veckan är vi sugna på lite romantik här på Sex & Blandat. Därför frågar vi vår killpanel:Vad är det mest romantiska du har gjort?

Viktor Frisk:

- Som många säkert vet är jag ganska ung och oerfaren. Vad ska man egentligen ha upplevt vid 16 årsålder? Fast jag minns en gång då jag gick längst en strandkant med en tjej som då tyckte väldigt mycket om, bara känslan och tryggheten att vi gick där tillsammans. Jag tog hennes hand och flätade in den i min, vi gick sakta, man såg inte ett moln inte ett ljud, det var som om denna kväll var gjorda för oss. Jag drog hennes kropp emot mig och kysste henne med ömhet och kärlek.

- Det kändes som om hela min kropp fått en stöt eller träffats av en blixt. Det var första gången jag hade mött kärleken vid första ögonblicket, jag minns att vi badade näst in till hela natten, därefter låg vi på en filt och kollade upp på den stjärnklara himmlen. Hon och jag hand i hand, vad som hände sen tar vi inte med i historien.


Hugo Lira:

- Jag är ingen kille som kör med stora bombastiska utspel. jag tror på vardagsromantik, visa att man bryr sig och att man lyssnar på sin partner.

- Jag brukar skriva små lappar med snälla saker på sen så överraskar jag med favoriträtten mitt i veckan när jag vet att hon har haft en jobbig dag på jobbet. Bada tillsammans och massage är också viktigt! Jo och godis också funkar alltid!

Pablo Navarro Ruiz:

- För mig är det väldigt svårt att veta vad som är och inte är romantiskt. Jag brukar oftast bara agera och tänker inte "shit, vad jag var gullig där". Sen om min flickvän tycker så, då är det bara ett stort plus såklart.

- Men det var en gång som jag faktiskt kände mig som en riktig gentleman. Och det var efter att jag och tjejen hade varit på en studentfest. Hon hade på sig helt fel skor och man såg verkligen att hon led och smärtan mer eller mindre var outhärdlig. Krigare som hon är vägrade hon dock erkänna det, men när vi var på väg till tunnelbanan orkade hon inte förneka smärtan längre och medgav att hon faktiskt hade skitont. Jag erbjöd henne mina skor, men hon ville inte ha på sig dem. Så jag lyfte henne och bar henne nästan hela vägen fram till tunnelbanestationen. Ni vet, som i filmerna... snacka om romantik!