Lördag 25 Sep
Stockholm

Mina sexerfarenheter med utländska män

KRÖNIKA. Komikern Per-Robin Gustafsson har träffat män från många av världens länder. Nu vill ha berätta om sina erfarenheter - och han väljer att generalisera.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jag måste säga att jag har lite svårt för svenskar. Nu blev det lite för generellt kanske när det jag egentligen bara ville säga var att jag helst inte går på date med en svensk om han inte har något alldeles speciellt. Jag har ingen aning om varför det är på detta sättet men jag ser liksom mig och svennebananen sitta hemma en fredagkväll för att titta på ”Lets Dance” efter att vi lyxat till det och blandat till en dipp- sås till våra torftiga OLW-chips.

Nu vet jag inte om livet med en invandrare skulle bli så mycket annorlunda. Jag tror väl inte att vi skulle hoppa fallskärm dagligen eller river-rafta till jobbet istället för att ta tunnelbanan men på något sätt förefaller utländska män vara lite mer spännande i mina ögon. Så vad finns det att välja bland då i denna Gott och Blandat-påse?

Vi börjar med mina erfarenheter med iranier. Om jag lyckas urskilja de riktiga bögarna från dem som bara ser ut att vara bögar kan jag här hitta inte bara kärlek utan ett par välplockade ögonbryn och lyxiga middagar som doftar saffran. Erfarenheten säger att de inte är jättevälutrustade men däremot är de oftast väldigt ömsinta älskare. Salam Chobi!

Jag har träffat män från arabvärlden. Här är det mycket viktigt att jag är på min vakt. På grund av religion och familjers eventuella påtryckningar får jag här räkna med en hel del lögner. Namn, ålder och sysselsättning får jag ta med en nypa salt. - Dennis, 24, Säljare blir oftast i verkligheten med största sannolikhet -Mohammed, 35, Arbetslös. Men detta är egenskaper man lätt kan bortse ifrån för en äkta arab kan ta dig som om du vore frun han antagligen har där hemma. Salam Aleikum!

Sen har vi förstås mina erfarenheter med turkar. Efter att ha bott i Turkiet har detta folkslag blivit något av en favorit. De vet inte om deodoranten ska stoppas utanpå skjortan eller om de ska äta den för att lukta gott men om man precis som jag tycker att män ska lukta lite svett är detta folkslaget för dig. Merhaba Merhaba!

Jag har även träffat en hel del juggar. Bosnier, Serber eller Kroat spelar ingen roll. Jag älskar känslan av när en riktig jugge pressar sig mot en och man känner något hårt. Nackdelen är att jag inte vet om det är hans stora penis eller om det är hans pistol. Men finns det något mer romantiskt än en man som verkligen kan försvara dig när det gäller? Med en jugge kan jag känna mig trygg förutom om jag varit otrogen, då är jag död. Zdravo Zdravo!

Mörka män då? Jag generaliserar och drar alla mörka män över en kam. Mina erfarenheter säger att allt man hört stämmer. Once you go black you will most likely never walk again. Vill jag suga cola-calippo blir priset jag får betala betydligt dyrare än om jag valt en piggelin. Men kan vara kul att ändå prova. Jambo Jambo!

Nu har ni fått en inblick om vad jag uppskattar och kanske även lite tips för när ni själva ska ut och välja en egen invandrare att börja träffa. På återseende och mycket kärlek, Mvh Per-Robin

Kommentera
Kopiera länk
Dela