Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Hårt mot väggen - med Olivier de Paris

1 av 1

Sex & Blandat | 01/07/2011 11:42

Varje fredag hjälper Sex & Blandat utvalda profiler att öppna sig. Den här veckan är det Olivier Pion de Paris, International Sales Manager på Plaza Publishing Group, som vi ställer hårt mot väggen.

Raggar på: Jag raggar faktiskt inte så mycket. Tjejerna brukar ragga på mig. När jag väl raggar gillar jag att flörta med ögonen, leenden, jag använder kroppspråk mycket. Och humor.

Dejtar på:
Vi börjar med en drink någonstans runt Stureplan sen äter vi middag med gott vin på en trevlig restaurang och pratar/skrattar mycket före vi sen möter upp några av hennes och mina vänner och festar tillsammans.

Favoritdrink:
Vin, Champagne eller Vodka Tonic.
När jag jobbade inom nattlivet skapade bartendern Tomas på Köket (nu Hells Kitchen) en speciell drink som hette "Olivier de Paris"; Gin Tonic med en dash av vodka mandrin. Jättegott!

Bästa sexlåten:
Jag lyssnar inte speciellt mycket på musik när jag har sex. Jag lyssnar på henne istället. Och hon lyssnar på mig. Vi lyssnar på varandra...

Bästa kärlekslåten: Vet inte.. Angie-Rolling Stones, eller nja.. finns så många... vet inte.

Bästa flirtknepet:
Kroppspråket och humor.

Längsta förhållande:
5 år (Angelica)

Favoritpreventivmedel:
P-piller.

Bästa sexleksaken:
Dildo och ögonbindel.

Favoritställning: Vet inte, doggystyle, 69... det beror på. But let´s be crazy. No limit.

Tänder av på: Alla mina ex är snygga, roliga och smarta. Utseendemässigt gillar jag antingen den typiska Östermalmstjejen med preppy stil, ponytail och Todds, eller tjejen med bimbo/pornstar-stil. Jag gillar de två olika stilerna. Natt och dag, angel och devil. Den perfekta tjejen är kanske en blandning av dom båda; den typiska Östermalmstjejen som sen blir super porrig i sängen.

Favoritklubb: Rose och White Room.

Senaste kyssen: Ingen kommentar

Senaste sexet:
Ingen kommentar

Bästa sexknepet: Ojojoj om du bara visste, om du bara visste... haha!