Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hårt mot väggen - med Olivier de Paris

- 01/07/2011, 11:42 -

Varje fredag hjälper Sex & Blandat utvalda profiler att öppna sig. Den här veckan är det Olivier Pion de Paris, International Sales Manager på Plaza Publishing Group, som vi ställer hårt mot väggen.

Raggar på: Jag raggar faktiskt inte så mycket. Tjejerna brukar ragga på mig. När jag väl raggar gillar jag att flörta med ögonen, leenden, jag använder kroppspråk mycket. Och humor.

Dejtar på:
Vi börjar med en drink någonstans runt Stureplan sen äter vi middag med gott vin på en trevlig restaurang och pratar/skrattar mycket före vi sen möter upp några av hennes och mina vänner och festar tillsammans.

Favoritdrink:
Vin, Champagne eller Vodka Tonic.
När jag jobbade inom nattlivet skapade bartendern Tomas på Köket (nu Hells Kitchen) en speciell drink som hette "Olivier de Paris"; Gin Tonic med en dash av vodka mandrin. Jättegott!

Bästa sexlåten:
Jag lyssnar inte speciellt mycket på musik när jag har sex. Jag lyssnar på henne istället. Och hon lyssnar på mig. Vi lyssnar på varandra...

Bästa kärlekslåten: Vet inte.. Angie-Rolling Stones, eller nja.. finns så många... vet inte.

Bästa flirtknepet:
Kroppspråket och humor.

Längsta förhållande:
5 år (Angelica)

Favoritpreventivmedel:
P-piller.

Bästa sexleksaken:
Dildo och ögonbindel.

Favoritställning: Vet inte, doggystyle, 69... det beror på. But let´s be crazy. No limit.

Tänder av på: Alla mina ex är snygga, roliga och smarta. Utseendemässigt gillar jag antingen den typiska Östermalmstjejen med preppy stil, ponytail och Todds, eller tjejen med bimbo/pornstar-stil. Jag gillar de två olika stilerna. Natt och dag, angel och devil. Den perfekta tjejen är kanske en blandning av dom båda; den typiska Östermalmstjejen som sen blir super porrig i sängen.

Favoritklubb: Rose och White Room.

Senaste kyssen: Ingen kommentar

Senaste sexet:
Ingen kommentar

Bästa sexknepet: Ojojoj om du bara visste, om du bara visste... haha!