- Foto: Wikimedia

Utseendebesatthet och nakenbloggar

VECKANS FLASHBACK. Den här veckan bjuder Flashback på en kille som verkar ha legat under en sten de senaste 15 åren, roliga felsägningar av barn, en intressant diskussion om svenska tjejers ytlighet samt tips på bra nakenbloggar.Ja, visst älskar vi Flashback.


S&B <3 Flashback

Sex & Blandat älskar Flashback. Därför kommer vi från och med nu varje vecka lista "Veckans flashback". Trådar som är roliga, nyttiga eller bara allmänt sjuka - de listar vi här.

Korkat: Oh my God... särskilt mycket mer behövs inte sägas.
Arv på 25 miljoner, vad ska jag göra?

Citat:

"Fick just hem ett brev ifrån Spanien utav en man som heter Mr. Nicolas Garcia och säger att någon Osman H med samma efternamn som mig har avlidit och hans familj dog med honom. Han lämnade $7.500,000.00 (Seven Million Five Hundred Thousand United States Dollar) i en bankbox på nått finansföretag i Spanien.

Han säger även att jag inte kanske är biologisk släkt med honom men det kan han fixa ändå."



Fniss: Rolig tråd om vad man sa fel på när man var yngre:
Ord som ni sa helt åt helvete fel när ni var yngre..

Citat:

"Så brukade jag säg till mina kompisar när jag var runt 5-6 att de hade Dåligt lokalsinne när de hade fel om saker. Då de inte visste vad de var så blev de tysta, jag visste inte heller vad det var men de lät smart :P "

Intressant: Diskussionen Folk som är besatta av sitt eget utseende.

Citat:

"Mycket forskning tyder på att kvinnor tänder något oerhört på att vara åtrådda och känna sig valda. Men vad händer när det går för långt? Jag kanske bara inbillar mig det här men jag tycker att jag kan se ett mönster bland bilderna på alla de bimbobloggar som har blivit så vanliga nuförtiden.

/.../

Har vi fått en generation där en stor del av tjejerna kastas så mycket mellan osäkerhet och bekräftelse att de blir beroende av det till den grad att det står i vägen för dem och inte tillåter dem att leva ett normalt liv? Det känns verkligen som om jakten på bekräftelse blir en så stor del av många tjejers liv att de missar så mycket annat. "

Är detta nya folksjukdomen?

Tips: För alla som är intresserade av bra nakenbloggar.
nakenbloggar?

Citat:

"Underbart fin sida som framhäver kvinnors fina kroppar. Inte porr, bara naket. I like big time!"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.