Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Utseendebesatthet och nakenbloggar

1 av 1

Wikimedia

Sex & Blandat | 05/07/2011 12:17

VECKANS FLASHBACK. Den här veckan bjuder Flashback på en kille som verkar ha legat under en sten de senaste 15 åren, roliga felsägningar av barn, en intressant diskussion om svenska tjejers ytlighet samt tips på bra nakenbloggar.Ja, visst älskar vi Flashback.

Korkat: Oh my God... särskilt mycket mer behövs inte sägas.
Arv på 25 miljoner, vad ska jag göra?

Citat:

"Fick just hem ett brev ifrån Spanien utav en man som heter Mr. Nicolas Garcia och säger att någon Osman H med samma efternamn som mig har avlidit och hans familj dog med honom. Han lämnade $7.500,000.00 (Seven Million Five Hundred Thousand United States Dollar) i en bankbox på nått finansföretag i Spanien.

Han säger även att jag inte kanske är biologisk släkt med honom men det kan han fixa ändå."Fniss: Rolig tråd om vad man sa fel på när man var yngre:
Ord som ni sa helt åt helvete fel när ni var yngre..

Citat:

"Så brukade jag säg till mina kompisar när jag var runt 5-6 att de hade Dåligt lokalsinne när de hade fel om saker. Då de inte visste vad de var så blev de tysta, jag visste inte heller vad det var men de lät smart :P "

Intressant: Diskussionen Folk som är besatta av sitt eget utseende.

Citat:

"Mycket forskning tyder på att kvinnor tänder något oerhört på att vara åtrådda och känna sig valda. Men vad händer när det går för långt? Jag kanske bara inbillar mig det här men jag tycker att jag kan se ett mönster bland bilderna på alla de bimbobloggar som har blivit så vanliga nuförtiden.

/.../

Har vi fått en generation där en stor del av tjejerna kastas så mycket mellan osäkerhet och bekräftelse att de blir beroende av det till den grad att det står i vägen för dem och inte tillåter dem att leva ett normalt liv? Det känns verkligen som om jakten på bekräftelse blir en så stor del av många tjejers liv att de missar så mycket annat. "

Är detta nya folksjukdomen?

Tips: För alla som är intresserade av bra nakenbloggar.
nakenbloggar?

Citat:

"Underbart fin sida som framhäver kvinnors fina kroppar. Inte porr, bara naket. I like big time!"