Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejpanelen: Vara med samma person livet ut?

1 av 2

2 av 2

Emelie Lager

Sex & Blandat | 05/07/2011 15:01

"Skulle du kunna tänka dig att vara med samma person i resten av ditt liv?" var frågan vi ställde tjejpanelen denna vecka. Såhär svarade de.


Filippa Berg:

- Jag är bara 21 år och känner att jag i dagsläget inte vill det. Inte ha en annan man i resten av mitt liv? Det låter som en något obehaglig tanke.
Jag vet inte om jag tror på det här med att det finns EN enda person som är rätt för en. Jag tror att det kan finnas en person som är rätt för en just nu. Men man växer, utvecklas och förändras och det är ju kul om ens partner hänger med och utvecklas åt samma håll - men ofta är det nog inte så.

- Jag vill uppleva allt, alla sorters förhållanden, olika typer av sex och jag vill känna olika sorters kärlek. Jag tror inte att jag är klar med det än. Men jag hoppas verkligen att jag hittar en bra partner i den senare delen av mitt liv som jag kan leva lyckligt och fridfullt och allt det där med på ålderns höst. Men att hitta honom redan NU, som 21-åring? Det tror jag nog inte riktigt kommer hända. Men man ska aldrig säga aldrig...

Linda Hallberg:

- JA! För mig är det en självklarhet att dela livet tillsammans med en endaste person. Att hitta den rätte och dela allt tillsammans är väl ändå det livet går ut på?
För mig är det det finaste som finns.

- Finns det något sötare än två gamla människor som går på stan och håller hand tillexempel? Jag smälter då!