Tisdag 28 Sep
Stockholm

Läsarfråga: Kan tjejer bli kåta på tjocka killar?

Signaturen "Orolig knubbis" undrar om tjejer kan gilla tjocka killar eller om det bara är killar med sexpack som funkar?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej! Jag är en 16-årig kille som är ganska tjock och jag undrar om tjejer kan bli kåta på tjocka killar? Om en tjej ser en snygg kille med värsta sixpack blir de ju helt galna vilket man kan förstå men om de ser en kille som är tjock med hår på magen så tycker väl de att det bara är äckligt? Kan de tycka att en tjock kille är sexig? Mvh//Orolig knubbis

Svar:

Självklart finns det ett, av samhället skapat, ideal för hur både killar och tjejer "ska" se ut. Med det sagt betyder det INTE att alla gillar det idealet. Alla människor är olika och gillar olika saker.

Det kan också vara en press att gilla det man "ska" gilla, därför talas det inte lika mycket om det andra.
Vissa är rädda att ses som "konstiga" om de gillar/blir attraherade av något som inte anses vara idealet.

Precis som det finns massor av killar som gillar lite fylligare tjejer så finns det massor av tjejer som gillar lite fylligare killar! Och de som gillar spinkiga, muskulösa etc.

Sedan tycker man ju allmänt att någon är snygg/vacker/sexig när man är kär i personen. Och för att man ska bli kär i någon krävs långt mer än bara ett sexpack.
Och, utan att låta som en klyscha nu, så är det ju i slutändan faktiskt personligheten man blir kär i, inte utseendet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela