Läsarfråga: Är mina blygdläppar normala?

Många oroar sig för hur de ser ut där nere. Vad är egentligen normalt?Sex & Blandat svarar.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hej Sex & Blandat!

Jag undrar om det är normalt att ha bruna och ganska skynkliga blygdläppar som hänger ut lite men inte jättemycket. Jag har frågat min kille och han har aldrig haft sex med en annan men har sagt att de flesta fittor han sett ser inte ut som min utan dom är rosa och blygläpparna är släta och tighta.

Trots att min kille säger att han inte bryr sig så mår jag dåligt över att inte ha blygdläppar som "alla andra" och jag är rädd för att han i hemlighet inte tycker om det och att jag är konstig...


Svar:

Det låter som att din kille har tittat på lite väl mycket porr. Särskilt eftersom han aldrig haft sex med någon annan än dig, vad är det då för några fittor han har sett?

Det man ska vara medveten om är att det i porrbranschen är extremt populärt att skönhetsoperera sig därnere. Så som vanligt speglar porren sällan verkligheten.

Att ha bruna, ganska skrynkliga bygdläppar som hänger ut lite är helt och fullt normalt och absolut inget du ska gå runt och må dåligt över!

Vi ser alla olika ut därnere och alla tycker olika om vad som är "snyggt". Men jag kan garantera dig att de flesta killar du kommer möta kommer tycka att hur du ser ut där är rätt oviktigt när de väl har kommit så långt.

Diskutera frågan vidare här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!