Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4004
reaktioner idag

Killpanelen: Gör det någon skillnad hur många din tjej legat med?

Den här veckan är vi sugna på lite sex här på Sex & Blandat. Därför frågar vi vår killpanel:Gör det någon skillnad hur många din tjej legat med?

Björn Ehrnberg.

Björn Ehrnberg.

Carlan Snygg.

Carlan Snygg.

Pascal Engman.

Anosh Sheytan.

Anosh Sheytan.

Carlan Snygg

- Nej det gör det inte. Det finns ju ingen prestation som man blir sämre på ju mer man gör den. Jag tror till och med att det är bra att ha haft många sexpartners. På så vis blir man ju mer säker på hur man själv vill ha det. Train hard, fuck easy.

Björn Ehrnberg

- Det korta svaret är ett rungande nej. Den gamla skolan av konservativa män kommer säkerligen att svara att det finns ett värde i att vara först in, men det spelar verkligen inte någon som helst roll för min del. Detta är ju självfallet det svar jag skulle säga om en tjej satt en meter framför mig och begrundade exakt detta problem. Man vill ju inte stöta sig liksom.

Pascal Engman

- Så länge hon inte legat med Danny Saucedo skiter jag i om hon så slätat av en hel fotbollstadion. Att hon legat runt lite tyder bara på att hon är glad i livet. 

Anosh Sheytan

- Svaret på den här frågan är högst variabelt, individuellt och komplex. Det kan säkerligen variera beroende på om man svarar i en grupp istället för i en monolog, så jag tror att mitt svar kan vara nertonat pga publiciteten. Frågan är bred och ställs ofta när man tar beslutet om man ska vara mer än en vän med just den här tjejen.

- En väsentlig gren i frågan kan bli, vilka känner jag som hon har legat med innan? För av någon anledning vill man inte ha 'någons rester', men man kan nästan glädjas elakt åt att se en kille hålla hand med tjejen du legat med innan! Men när man är kär är man blind, och man försöker se bortom hennes 'tidigare register' för det är dig hon är med nu.

- Vissa killar vill verkligen inte veta om sin nuvarande tjej tidigare förhållanden, jag vet själv att jag inte ens kan titta på de killar mina tjejer vart med innan mig. Många har ett 'siffertak', så länge tjejen inte legat med så många att det blir tvåsiffrigt, även om din coola äldre killkusin ligger på tresiffrigt och uppfyllt de allra mest extrema sexfantasierna!

- Jag tror att svarets bakgrund delvis kan ha en relevans med personen i frågas kulturella arv, det finns till och med kulturer där människor indoktrinerats att tjejen du ska vara med måste vara jungfru, annars är hon inget värd! Vilket jag tycker är absurt, för man vill ju heller inte ha en oerfaren tjej, eller? Men vissa lyssnar på sig själva, mer än att lyssna på andra och väljer att dela sin tid med tjejen de själva älskar! Det är nog mest förnuftigt.

Mer:

Panelen: Vanligaste misstagen i sängen?