1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Tjejpanelen: Är det okej att hångla offentligt?

Den här veckan ställer vi tjejerna den mycket omstridda frågan:"Är det okej att hångla offentligt?"Så här svarade de.


Veckans panel

Elin Kvist, 22 år, nöjesredaktör på Nyheter24.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/elin-kvist

Emma Malmlöf, 21 år, nöjesredaktör på Nyheter24.
Bloggar på: http://petite.nu

Melissa Overgaard
, 19 år, modell och bloggare.
Bloggar på: http://nyheter24.se/modette/melissaovergaard

Elin Kvist:

- Det finns ingen kroggäst i världen som tycker att det är särskilt fräscht eller attraktivt med salivstänk och grovhångel à la Kungarna av Tylösand längs med väggarna på klubbarna man besöker. Men, så länge man sköter det hela snyggt, hett och med tungan rätt i mun så ser jag inga som helst problem i att släppa loss med en mörk, lång främling.

Emma Malmlöf:


- Klart! Självklart är det okej att hångla på offentliga platser. Man kanske dock ska visa lite respekt och inte göra det på olämpliga platser så som i en kyrka eller på platser där det är väldigt trångt. Sedan beror det givetvis helt på hur grovt det är. Det är inte särskilt trevligt att sitta mitt emot ett par på tunnelbanan som typ slemmar på varandra i tio minuter. Men så länge inte händer är inblandade på olämpliga ställen tycker jag att kärlek ska få ta plats lite varsom. 

Melissa Overgaard:


- Jag vet egentligen inte vad jag tycker, om det är okej eller inte. Vi alla har väl hånglat mer eller mindre offentligt någon gång. Antar att ibland är det okej, ibland inte. Och sen är det ju skillnad på hångla och hångla. Ibland kan det ju kännas lite olämpligt, som till exempel när man åker tåg och paret framför en börjar typ äta upp varandra. Eller som här om dagen, när jag och en vän satt och tog det lugnt i en park och ett par meter bort låg ett par i gräset och ja, vem vet vad dom egentligen gjorde. Dock känner jag mig lite som en sur tant när jag tänker så, eftersom det förmodligen är massa kärlek bakom det hela. Och kärlek är ju fint.

- Man man kan ju nöja sig med att pussas och småhångla lite om det är fullt av folk runt omkring och ska man grovhångla kan man kanske förflytta sig till en lite mer avskild plats.. Jag själv hade inte känt mig allt för bekväm om det var fullt av folk runt omkring och tittade på men det är väl olika för alla. Man ska nog försöka att undvika att hångla på sådana platser där man kan få andra att känna sig obekväma. Som på ett tåg tillexempel. Sedan om man hånglar ute på krogen till exempel så är det nog inte många som bryr sig. Som sagt, ibland är det okej och ibland inte!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.