Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
182
reaktioner idag

Tjejpanelen: Är det okej att hångla offentligt?

Den här veckan ställer vi tjejerna den mycket omstridda frågan:"Är det okej att hångla offentligt?"Så här svarade de.

Elin Kvist:

- Det finns ingen kroggäst i världen som tycker att det är särskilt fräscht eller attraktivt med salivstänk och grovhångel à la Kungarna av Tylösand längs med väggarna på klubbarna man besöker. Men, så länge man sköter det hela snyggt, hett och med tungan rätt i mun så ser jag inga som helst problem i att släppa loss med en mörk, lång främling.

Emma Malmlöf:


- Klart! Självklart är det okej att hångla på offentliga platser. Man kanske dock ska visa lite respekt och inte göra det på olämpliga platser så som i en kyrka eller på platser där det är väldigt trångt. Sedan beror det givetvis helt på hur grovt det är. Det är inte särskilt trevligt att sitta mitt emot ett par på tunnelbanan som typ slemmar på varandra i tio minuter. Men så länge inte händer är inblandade på olämpliga ställen tycker jag att kärlek ska få ta plats lite varsom. 

Melissa Overgaard:


- Jag vet egentligen inte vad jag tycker, om det är okej eller inte. Vi alla har väl hånglat mer eller mindre offentligt någon gång. Antar att ibland är det okej, ibland inte. Och sen är det ju skillnad på hångla och hångla. Ibland kan det ju kännas lite olämpligt, som till exempel när man åker tåg och paret framför en börjar typ äta upp varandra. Eller som här om dagen, när jag och en vän satt och tog det lugnt i en park och ett par meter bort låg ett par i gräset och ja, vem vet vad dom egentligen gjorde. Dock känner jag mig lite som en sur tant när jag tänker så, eftersom det förmodligen är massa kärlek bakom det hela. Och kärlek är ju fint.

- Man man kan ju nöja sig med att pussas och småhångla lite om det är fullt av folk runt omkring och ska man grovhångla kan man kanske förflytta sig till en lite mer avskild plats.. Jag själv hade inte känt mig allt för bekväm om det var fullt av folk runt omkring och tittade på men det är väl olika för alla. Man ska nog försöka att undvika att hångla på sådana platser där man kan få andra att känna sig obekväma. Som på ett tåg tillexempel. Sedan om man hånglar ute på krogen till exempel så är det nog inte många som bryr sig. Som sagt, ibland är det okej och ibland inte!

Mer:

Tjejpanelen: Vara med samma person livet ut?